PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.
   16 Dec 2019, 12:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Izuzetak će biti pojedine kotline gde se magla bude duže zadržala u toku dana. Na planinama sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C u oblastima sa maglom do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 10°C do 18°C, u predelima sa celodnevnom maglom znatno hladnije. Na Zlatiboru maksimalna temperatura može dostići 15°C, a na Kopaoniku na 1700 mnv oko 10°C uz topljenje postojećeg manjeg snežnog pokrivača.

Požarevac: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 16°C.

Niš: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U utorak ujutru magla po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine, osim u Požeškoj kotlini gde se magla može zadržati veći deo dana. Na planinama sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 12°C do 15°C, u predelima sa celodnevnom maglom znatno hladnije, malo iznad 0°C. Na Zlatiboru i Tari oko 14, 15°C i sunčano.

VOJVODINA: U utorak ujutru je moguća magla po Sremu i na zapadu Bačke. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Po Sremu je moguća sumaglica. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C u Sremu do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 12°C u Šidu do 18°C u Vršcu.

Novi Sad: U utorak ujutru je moguća sumaglica i magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 16°C.

Subotica: U utorak ujutru sumaglica i magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 14°C.

Vreme narednih dana: Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do nedelje. U sredu sunčani periodi uz malo oblaka od sredine dana. U četvrtak prolazno naoblačenje može uzrokovati ponegde slabu kišu u drugom delu dana. Veća šansa za kišu je u jugozapadnim ijužnim predelima popodne i uveče. U petak promenljivo oblačno i toplo, a u subotu novo naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu Srbije. U nedelju malo hladnije sa povremenom kišom, a na severu Srbije razvedravanje.

CRNA GORA: U utorak na severu magla po kotlinama. Na planinama sunčano i vrlo toplo, a na Primorju malo oblačno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 16°C do 19°C na jugu, na Zabljaku do 10°C, a po maglovitim kotlinama na severu Crne Gore znatno hladnije.

CG naredni dani: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u četvrtak, petak i subotu oblačno sa kišom povremeno. Jača kiša se očekuje u subotu.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 23. Septembar 2020.

22 Sep 2020, 11:18

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo uz razvoj oblačnosti tokom dana sa mogućom kišom…

PROGNOZA za UTORAK, 22. Septembar 2020.

21 Sep 2020, 10:55

SRBIJA: U utorak sunčano i toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije može usloviti kišu…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.

19 Sep 2020, 10:17

SRBIJA: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaU Kučevu danas zasedalo Opštinsko…

Opštinska Vlada  u Kučevu na današnjoj sednici kojom je predsedavao predsednik…

22 Sep 2020, 18:42

DruštvoUgostitelji i rukovodstvo opštine…

Na zajedničkom sastanku prerdsednika opštine Dragana Milića I njegovih saradnika sa…

22 Sep 2020, 18:31

Servisne informacijeTopličina ulica bez vode

JKP " Vodovod i kanalizacija" Požarevac obaveštava korisnike da će zbog radova…

22 Sep 2020, 16:39

Kursna lista