PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.
   16 Dec 2019, 12:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Izuzetak će biti pojedine kotline gde se magla bude duže zadržala u toku dana. Na planinama sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C u oblastima sa maglom do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 10°C do 18°C, u predelima sa celodnevnom maglom znatno hladnije. Na Zlatiboru maksimalna temperatura može dostići 15°C, a na Kopaoniku na 1700 mnv oko 10°C uz topljenje postojećeg manjeg snežnog pokrivača.

Požarevac: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 16°C.

Niš: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U utorak ujutru magla po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine, osim u Požeškoj kotlini gde se magla može zadržati veći deo dana. Na planinama sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 12°C do 15°C, u predelima sa celodnevnom maglom znatno hladnije, malo iznad 0°C. Na Zlatiboru i Tari oko 14, 15°C i sunčano.

VOJVODINA: U utorak ujutru je moguća magla po Sremu i na zapadu Bačke. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Po Sremu je moguća sumaglica. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C u Sremu do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 12°C u Šidu do 18°C u Vršcu.

Novi Sad: U utorak ujutru je moguća sumaglica i magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 16°C.

Subotica: U utorak ujutru sumaglica i magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 14°C.

Vreme narednih dana: Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do nedelje. U sredu sunčani periodi uz malo oblaka od sredine dana. U četvrtak prolazno naoblačenje može uzrokovati ponegde slabu kišu u drugom delu dana. Veća šansa za kišu je u jugozapadnim ijužnim predelima popodne i uveče. U petak promenljivo oblačno i toplo, a u subotu novo naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu Srbije. U nedelju malo hladnije sa povremenom kišom, a na severu Srbije razvedravanje.

CRNA GORA: U utorak na severu magla po kotlinama. Na planinama sunčano i vrlo toplo, a na Primorju malo oblačno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 16°C do 19°C na jugu, na Zabljaku do 10°C, a po maglovitim kotlinama na severu Crne Gore znatno hladnije.

CG naredni dani: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u četvrtak, petak i subotu oblačno sa kišom povremeno. Jača kiša se očekuje u subotu.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 28. Januar 2020.

27 Jan 2020, 11:01

SRBIJA: U utorak toplije uz sunčane periode, a na severu Vojvodine oblačno sa kišom povremeno. Kasnije popodne i uveče naoblačenje…

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportODRŽANO PETO PRVENSTVO SRBIJE…

U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije I Sportskog saveza opštine,a podpokroviteljstvom…

27 Jan 2020, 16:45

DruštvoU ŠKOLI NIKOLA TESLA U KOSTOLCU…

POVODOM ŠKOLSKE SLAVE SVETI SAVA ZAMENIK GRADONAČELNIKA SAŠA PAVLOVIĆ OBIŠAO…

27 Jan 2020, 15:49

DruštvoO. Š. DESANKA MAKSIMOVIĆ OBELEŽILA…

Scaron;KOLSKA SLAVA SVETI SAVA OBELEŽENA JE U POŽAREVAČKIM OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA.…

27 Jan 2020, 14:54

Kursna lista