PROGNOZA za UTORAK, 16. April 2019.
   15 Apr 2019, 11:32    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 16. April 2019.

SRBIJA: U utorak poboljšanje vremena uz pretežno sunčano vreme na severu i duže sunčane periode u centralnim krajevima sa dnevnim lokalnim razvojem oblaka. U Vojvodini jutro vrlo hladno, blizu 0°C uz toplije vreme tokom dana u odnosu na ponedeljak. Nešto više oblaka biće samo na jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 16°C do 19°C.

Požarevac: U utorak pretežno sunčano i malo toplije vreme. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U utorak poboljšanje vremena uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U utorak poboljšanje vremena uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 16°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.

VOJVODINA: U utorak jutro vrlo hladno, blizu 0°C u većini krajeva. U toku dana sunčano i toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 16°C do 17°C.

Novi Sad: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije vreme u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 17°C.

Subotica: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije vreme u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 16°C.

Vreme narednih dana: Od srede do nedelje sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i manji porast dnevnih temperatura. U popodnevnim satima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova, sa većom šansom u četvrtak.
 
CRNA GORA: U utorak na severu CrneGore promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na Primorju sunčano. Maksimalna temperatura od 14°C do 22°C, na Žabljaku do 9°C. CG naredni dani: U narednim danima sunčano i malo toplije. Na severu CrneGore dnevni razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne, sa većom šansom u četvrtak i petak.

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

PROGNOZA za PETAK, 21. Jun 2019.

20 Jun 2019, 11:54

SRBIJA: U petak sunčano, toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe do umerene…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Jun 2019.

19 Jun 2019, 11:24

SRBIJA: U četvrtak toplo uz slabu do umerenu oblačnost sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSaopštenje Štaba za vanredne situacije…

Na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je sledeći zaključak: U cilju…

23 Jun 2019, 15:21

DruštvoNAGRAĐENI VUKOVCI I UČENICI GENERACIJA…

Ove godine, među najboljima su 41 dobitnik diplome “Vuk Karadžić“, od kojih petoro…

22 Jun 2019, 23:23

DruštvoKONKURS ZA DOM UČENIKA U POLJOPRIVREDNOJ…

NA OSNOVU ODLUKE MINISTARSTVA PROSVETE NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA REPUBLIKE SRBIJE…

22 Jun 2019, 12:56

Kursna lista