PROGNOZA za UTORAK, 16. April 2019.
   15 Apr 2019, 11:32    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 16. April 2019.

SRBIJA: U utorak poboljšanje vremena uz pretežno sunčano vreme na severu i duže sunčane periode u centralnim krajevima sa dnevnim lokalnim razvojem oblaka. U Vojvodini jutro vrlo hladno, blizu 0°C uz toplije vreme tokom dana u odnosu na ponedeljak. Nešto više oblaka biće samo na jugu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 16°C do 19°C.

Požarevac: U utorak pretežno sunčano i malo toplije vreme. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U utorak poboljšanje vremena uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U utorak poboljšanje vremena uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 16°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari do 11°C.

VOJVODINA: U utorak jutro vrlo hladno, blizu 0°C u većini krajeva. U toku dana sunčano i toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 16°C do 17°C.

Novi Sad: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije vreme u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 17°C.

Subotica: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije vreme u odnosu na ponedeljak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 16°C.

Vreme narednih dana: Od srede do nedelje sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i manji porast dnevnih temperatura. U popodnevnim satima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova, sa većom šansom u četvrtak.
 
CRNA GORA: U utorak na severu CrneGore promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na Primorju sunčano. Maksimalna temperatura od 14°C do 22°C, na Žabljaku do 9°C. CG naredni dani: U narednim danima sunčano i malo toplije. Na severu CrneGore dnevni razvoj oblaka i moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne, sa većom šansom u četvrtak i petak.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista