PROGNOZA za UTORAK, 14. Septembar 2021.
   13 Sep 2021, 11:22    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 14. Septembar 2021.

SRBIJA: U utorak posle svežeg jutra, tokom dana u svim predelima sunčano i toplo ili vrlo toplo. Temperature su iznad proseka za septembar mesec. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 15°C, a maksimalna od 30°C do 32°C.
Požarevac: U utorak sunčano i vrlo toplo. Duvaće slab severozapadni ili promenljiv vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 31°C.
Niš: U utorak posle svežeg jutra, tokom dana sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 31°C.
Užički region: U utorak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 30°C do 31°C, na Zlatiboru i Tari do 25°C.
VOJVODINA: U utorak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 30°C do 31°C.
Novi Sad: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 31°C.
Subotica: U utorak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 30°C.
Vreme narednih dana: U sredu i četvrtak u svim krajevima sunčano i vrlo toplo uz temperature koje će biti iznad proseka za ovo doba godine. Maksimalne dnevne vrednosti do 32-33°C. U petak malo niže temperature uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost i šansu za slabu povremenu kišu tokom dana. U subotu još malo svežije i promenljivo vreme sa povremenom kišom rano ujutru i tokom dana. Na jugu zemlje biće toplije nego na severu. U nedelju rano ujutru sa kišom u centralnim i južnim krajevima, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčaniim intervalima uz manju šansu za povremenu slabu kišu samo na krajnjem jugozapadu i jugu zemlje. Na jugu par stepeni svežije nego u subotu. U nedelju na severu tokom dana pretežno sunčano i suvo.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i toplo ili vrlo toplo tokom dana. Maksimalna temperatura od 27°C do 32°C, na Žabljaku oko 23°C.
CG naredni dani: U sredu, četvrtak i petak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Na severu Crne Gore uz razvoj slabe do umeren oblačnosti, a na Primorju sunčano. Temperature će biti iznad proseka za ovo doba godine. Za vikend na severu Crne Gore osveženje sa kišom uz promenljivo oblačno vreme tokom dana, a na Primorju toplo i pretežno sunčano uz razvoj slabe do umerene oblačnosti i malu šansu za pojavu slabih prolaznih padavina. Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 19. Oktobar 2021.

18 Oct 2021, 11:15

SRBIJA: U utorak jutro hladno i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije…

PROGNOZA za NEDELJU, 17. Oktobar 2021.

16 Oct 2021, 10:59

SRBIJA: U nedelju porast temperature sa dužim sunčanim periodima na severu, a na jugu oblačno…

Prognoza za subotu, 16. Oktobar 2021.

15 Oct 2021, 11:18

SRBIJA: U noći ka suboti će padati kiša u većini krajeva, osim na severu Vojvodine. U subotu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaVozio pod djstvom psihoaktivnih…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu isključili su iz saobraćaja…

18 Oct 2021, 17:07

HronikaRazbojištvo u Kostolcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, efikasnom akcijom, uhapsili…

18 Oct 2021, 17:04

SportOdbojkaši "Mladog radnika"…

U okviru Kup-a Srbije, u utorak 19. oktobra snage će na terenu Sportskog centra Požarevac…

18 Oct 2021, 14:10

Kursna lista