PROGNOZA za UTORAK, 14. Maj 2019.
   13 May 2019, 11:52    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 14. Maj 2019.

SRBIJA: U utorak oblačno i hladnije sa čestom i obilnom kišom i mogućim pljuskovima. Pad temperature će uslediti najpre na zapadu i severu Srbije i veče će biti hladnije od jutra u većini krajeva. Vetar ujutru južni i istočni, a zatim u skretanju na umeren severozapadni, najpre na severu Srbije. Pritisak ispod normale na jugu i oko normale na severu Srbije. Jutarnja temperatura od 10°C do 15°C, maksimalna od 11°C na zapadu do 20°C na jugu i svugde u padu popodne.

Požarevac: U utorak zahlađenje uz oblačno vreme sa obilnom kišom. Jutro će biti toplije od večeri. Vetar ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 16°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura na kraju dana 11°C.

Niš: U utorak promenljivo oblačno sa čestom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Vetar umeren istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 19°C.

Užički region: U utorak zahlađenje sa obilnom kišom. Jutro će biti toplije od večeri usled pada temperature u toku dana. Vetar ujutru istočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, što će biti i maksimalna, a minimalna uveče od 7°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari do 8°C sa kišom i u padu popodne.

VOJVODINA: U utorak zahlađenje sa obilnom kišom. Jutro će biti toplije od popodneva usled pada temperature u toku dana. Vetar ujutru južni i već u toku prepodneva u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, što će biti i maksimalna, a minimalna uveče od 7°C do 10°C.

Novi Sad: U utorak zahlađenje uz oblačno vreme sa obilnom kišom. Jutro će biti toplije od večeri. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 13°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče 8°C.

Subotica: U utorak zahlađenje uz oblačno vreme sa obilnom kišom. Jutro će biti toplije od večeri. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 13°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura popodne i uveče 9°C.

Vreme narednih dana: Do petka svakodnevna i česta pojava kiše, a ukupna količina padavina od danas do petka biće u intervalu od 50 lit/m2 do 100 lit/m2. Usled toga, očekuje se porast vodostaja na svim rekama uz moguće lokalne poplave. Za vikend sunčanije i toplije.
 
CRNA GORA: U utorak oblačno sa obilnom kišom i pljuskovima. Na jugu će biti i malo sunčanih intervala. Maksimalna temperatura od 12°C do 21°C, na Žabljaku 6°C. CG naredni dani: Do petka česta kiša i pljuskovi, a za vikend sunčanije i toplije.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista