PROGNOZA za UTORAK, 14. Januar 2020.
   13 Jan 2020, 11:45    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 14. Januar 2020.

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se magla razilazi, ali ne u svim krajevima. Zadržaće se po kotlinama, u Sremu i na severu Vojvodine. Na planinama i u sunčanim predelima toplije. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna od 5°C do 9°C, u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C.

Požarevac: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom prepodneva se magla razilazi i od sredine dana sunčano i toplije. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 7°C.
Niš: U utorak ujutru slab mraz i magla. Tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C.

Užički region: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se magla ponegde razilazi, ali ne u svim oblastima. Zadržaće se po kotlinama. Na planinama i u sunčanim predelima toplije. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna od 4°C do 8°C, a u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i do 5°C.

VOJVODINA: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se magla razilazi, ali ne u svim krajevima. Zadržaće se u Sremu i ponegde na severu Vojvodine. U sunčanim predelima toplije. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C u oblastima sa celodnevnom maglom do 7°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom prepodneva se magla delimično razilazi i popodne sunčani periodi i malo toplije. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 4°C.

Subotica: U utorak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom koji se mogu zadržati veći deo dana. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 0°C.

Vreme narednih dana: Do kraja sedmice suvo i stabilno vreme uz dalji porast dnevne temperature u sredu. Međutim, u jutarnjim satima se očekuje i dalje magla, koja se ponegde može zadržati duže, a posebno u kotlinama i dolinama reka. U sunčanim oblastima i na planinama temperature znatno iznad proseka za ovo doba godine, a u maglovitim predelima neće prelaziti 0°C. S obzirom da neće biti značajnijeg vetra, vazduh će biti zagađeniji u gradskim sredinama.

CRNA GORA: U utorak sunčano, a na severu Crne Gore ujutru mraz i ponegde magla. Maksimalna temperatura od 8°C do 16°C na Primorju, na Žabljaku 3°C, a po kotlinama sa maglom hladnije.

CG naredni dani: Preovlađujuće suvo vreme narednih 10 dana. Samo će za vikend biti nešto više oblaka uz manju šansu za slabe padavine. Ujutru na severu Crne Gore mraz i magla po kotlinama, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, posebno na planinama. Po kotlinama i dolinama reka gde se magla zadrži veći deo dana, biće hladnije.



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPrvi međunarodni festival savremenog…

Arheološki park Viminacijum biće domaćin prvog međunarodnog festivala savremenog plesa…

29 Mar 2024, 14:28

DruštvoZavršena druga faza rekonstrukcije…

Saša Pavlović gradonačelnik Požarevca sa saradnicima, obišao je radove na Muzeju…

29 Mar 2024, 14:18

DruštvoMladost, svetlost dobrote - humanitarni…

Pod sloganom „Mladost, svetlost dobrote“, održan je još jedan tradicionalni…

29 Mar 2024, 13:36

Kursna lista