PROGNOZA za UTORAK, 13. Avgust 2019.
   12 Aug 2019, 11:21    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 13. Avgust 2019.

SRBIJA: U utorak sunčano i velika vrućina. Krajem dana u i noći ka sredi su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi na severu Srbije. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, a krajem dana na severu Srbije u skretanju na severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C u Dimitrovgradu do 26°C u Vršcu, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 39°C u jugozapadnoj i južnoj Srbiji.

Požarevac: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar umeren jugoistočni, a krajem dana severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 37°C.

Niš: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 38°C.

Užički region: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 37°C do 38°C, na Zlatiboru i Tari oko 32°C.

VOJVODINA: U utorak sunčano i vrućina. Krajem dana u i noći ka sredi su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar pre podne umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan, a popodne vetar u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 20°C u Somboru i po Sremu do 26°C u Vršcu, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 37°C na istoku i jugu Banata.

Novi Sad: U utorak sunčano i vrlo toplo, a kasnije popodne umereno naoblačenje. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar umeren jugoistočni, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 35°C.

Subotica: U utorak sunčano i vrlo toplo, a kasnije popodne umereno naoblačenje. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar umeren jugoistočni, a popodne i uveče severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 33°C.

Vreme narednih dana: U sredu stiže osveženje sa lokalnim pljuskovima, najpre na sever i zapad Srbije, a popodne i krajem dana i u ostale krajeve. U četvrtak, petak i subotu svežije i prijatnije vreme. U četvrtak je još ponegde moguća kratkotrajna kiša, a zatim bi preovlađivalo sunčano vreme za naredni vikend uz porast temperature.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i velika vrućina. Maksimalna temperatura od 34°C do 41°C, na Žabljaku oko 30°C.

CG naredni dani: U sredu dolazi do osveženja sa lokalnim pljuskovima. Od četvrtka malo svežije i prijatnije vremeSlične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista