PROGNOZA za UTORAK, 13. Avgust 2019.
   12 Aug 2019, 11:21    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 13. Avgust 2019.

SRBIJA: U utorak sunčano i velika vrućina. Krajem dana u i noći ka sredi su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi na severu Srbije. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, a krajem dana na severu Srbije u skretanju na severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C u Dimitrovgradu do 26°C u Vršcu, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 39°C u jugozapadnoj i južnoj Srbiji.

Požarevac: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar umeren jugoistočni, a krajem dana severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 37°C.

Niš: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 38°C.

Užički region: U utorak sunčano i velika vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 37°C do 38°C, na Zlatiboru i Tari oko 32°C.

VOJVODINA: U utorak sunčano i vrućina. Krajem dana u i noći ka sredi su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar pre podne umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan, a popodne vetar u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 20°C u Somboru i po Sremu do 26°C u Vršcu, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 37°C na istoku i jugu Banata.

Novi Sad: U utorak sunčano i vrlo toplo, a kasnije popodne umereno naoblačenje. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar umeren jugoistočni, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 35°C.

Subotica: U utorak sunčano i vrlo toplo, a kasnije popodne umereno naoblačenje. Krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar umeren jugoistočni, a popodne i uveče severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 33°C.

Vreme narednih dana: U sredu stiže osveženje sa lokalnim pljuskovima, najpre na sever i zapad Srbije, a popodne i krajem dana i u ostale krajeve. U četvrtak, petak i subotu svežije i prijatnije vreme. U četvrtak je još ponegde moguća kratkotrajna kiša, a zatim bi preovlađivalo sunčano vreme za naredni vikend uz porast temperature.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i velika vrućina. Maksimalna temperatura od 34°C do 41°C, na Žabljaku oko 30°C.

CG naredni dani: U sredu dolazi do osveženja sa lokalnim pljuskovima. Od četvrtka malo svežije i prijatnije vremeSlične vesti

PROGNOZA za SREDU, 13. Novembar 2019.

12 Nov 2019, 11:59

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva koja prestaje do jutra. U sredu  vrlo toplo za ovo doba godine…

PROGNOZA za UTORAK, 12. Novembar 2019.

11 Nov 2019, 12:35

SRBIJA: U utorak toplije sa sunčanim periodima, ali vetrovito uz pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U…

PROGNOZA za NEDELJU, 10. Novembar 2019.

9 Nov 2019, 10:24

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno sa kišom mestimično. Na severu Srbije svežije za oko 5°C u odnosu na subotu, a na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSine, danas se niko ničega ne…

Sine, igrao si se danas mnogo. Trčao si, padao, gulio kolena, plakao, ustajao, smejao se,…

12 Nov 2019, 14:27

SportOLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI…

NEKADAŠNJA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI NELLIE KIM POSETILA JE SPORTSKI…

12 Nov 2019, 13:59

PolitikaVUČIĆ O UTISCIMA NAKON SASTANKA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da je imao "veoma srdačan, dobar,…

12 Nov 2019, 13:46

Kursna lista