PROGNOZA za UTORAK, 12. Mart 2019.
   11 Mar 2019, 11:02    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 12. Mart 2019.

SRBIJA: U utorak sa slabom prolaznom kišom, susnežicom i snegom. Samo na severu Srbije suvo sa dužim sunčanim periodima. U centralnim i južnim predelima sa slabom kišom, susnežicom i snegom ali i tamo prestanak padavina do kraja dana uz moguće kratkotrajne sunčane intervale popodne u centralnim predelima. U planinskim predelima slab sneg. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na jugu do 11°C na severu Srbije. 

Požarevac: U utorak u ranim jutarnjim časovima moguća slaba kiša. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo. Popodne razvedravanje sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C.

Niš: U utorak oblačno sa slabom kišom i susnežicom. Do kraja dana prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 7°C.

Užički region: U utorak sa slabom prolaznom kišom, susnežicom i snegom. U popodnevnim časovima prestanak padavina i razvedravanje sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 0°C do 1°C, a maksimalna do 6°C. Na Zlatiboru i Tari sneg, a dnevna temperatura oko 0°C.

VOJVODINA: U utorak suvo i pretežno sunčano. Vrlo rano ujutru postoji vrlo mala šansa za slabu prolaznu kišu. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C.

Novi Sad: U utorak suvo i pretežno sunčano. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 11°C.

Subotica: U utorak suvo i sunčano. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Vreme narednih dana: U sredu ujutru slab mraz i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima tokom dana. U četvrtak ponovo kiša uz pad temperature a u brdsko-planinskim predelima sneg. U petak i za vikend toplije i suvo. U nedelju temperature ponovo oko 20°C u većini krajeva.  
 
CRNA GORA: U utorak na severu oblačno sa slabim snegom a na Primorju prepodne promenljivo oblačno sa slabom kišom povremeno a tokom dana razvedravanje i suvo. Maksimalna temperatura od -1°C do 11°C, na Žabljaku do -3°C uz sneg. CG naredni dani: U sredu pretežno sunčano sa slabom prolaznom oblačnošću i suvo, a u četrtak ponovo kiša na Primorju i sneg na severu i u brdsko-planinskim predelima sneg. U petak i za vikend suvo, sunčano i toplije.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista