PROGNOZA za UTORAK, 12. Mart 2019.
   11 Mar 2019, 11:02    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 12. Mart 2019.

SRBIJA: U utorak sa slabom prolaznom kišom, susnežicom i snegom. Samo na severu Srbije suvo sa dužim sunčanim periodima. U centralnim i južnim predelima sa slabom kišom, susnežicom i snegom ali i tamo prestanak padavina do kraja dana uz moguće kratkotrajne sunčane intervale popodne u centralnim predelima. U planinskim predelima slab sneg. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na jugu do 11°C na severu Srbije. 

Požarevac: U utorak u ranim jutarnjim časovima moguća slaba kiša. Tokom dana promenljivo oblačno i suvo. Popodne razvedravanje sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C.

Niš: U utorak oblačno sa slabom kišom i susnežicom. Do kraja dana prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 7°C.

Užički region: U utorak sa slabom prolaznom kišom, susnežicom i snegom. U popodnevnim časovima prestanak padavina i razvedravanje sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 0°C do 1°C, a maksimalna do 6°C. Na Zlatiboru i Tari sneg, a dnevna temperatura oko 0°C.

VOJVODINA: U utorak suvo i pretežno sunčano. Vrlo rano ujutru postoji vrlo mala šansa za slabu prolaznu kišu. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C.

Novi Sad: U utorak suvo i pretežno sunčano. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna oko 11°C.

Subotica: U utorak suvo i sunčano. Vetar slab do umeren severni i severistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna dnevna do 10°C.

Vreme narednih dana: U sredu ujutru slab mraz i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima tokom dana. U četvrtak ponovo kiša uz pad temperature a u brdsko-planinskim predelima sneg. U petak i za vikend toplije i suvo. U nedelju temperature ponovo oko 20°C u većini krajeva.  
 
CRNA GORA: U utorak na severu oblačno sa slabim snegom a na Primorju prepodne promenljivo oblačno sa slabom kišom povremeno a tokom dana razvedravanje i suvo. Maksimalna temperatura od -1°C do 11°C, na Žabljaku do -3°C uz sneg. CG naredni dani: U sredu pretežno sunčano sa slabom prolaznom oblačnošću i suvo, a u četrtak ponovo kiša na Primorju i sneg na severu i u brdsko-planinskim predelima sneg. U petak i za vikend suvo, sunčano i toplije.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 23. Mart 2019.

22 Mar 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u petak. Vetar…

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

ZanimljivostiDANAS SE SLAVE MLADENCI: KAKVI…

DANAS SU MLADENCI. KO SE VENČAO U POSLEDNJIH GODINU DANA DANS SLAVI OVAJ PRAZNIK! NAŠI…

22 Mar 2019, 16:14

Društvo50. GODINA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC

SVEČANI PRIJEM POVODOM 50 GODINA POSTOJANJA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC UPRILIČEN JE U SVEČANIM…

22 Mar 2019, 14:51

PolitikaSTEFANOVIĆ: SARADNJA MUP-A SA…

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador…

22 Mar 2019, 14:38

Kursna lista