PROGNOZA za UTORAK, 12. Maj 2020.
   11 May 2020, 11:42    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 12. Maj 2020.

SRBIJA: U utorak naoblačenje sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima uz pad temperature, najpre na severu Srbije. Samo će na krajnjem jugu Srbije ostati suvo veći deo dana. Počeće da duva umeren do pojačan severozapadni vetar na severu Srbije, a popodne i u ostalim krajevima. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne iznad normale. Jutarnja temperatura od 9°C u Požegi do 18°C u Negotinu, a maksimalna od 15°C na severu Vojvodine do 27°C na jugu Srbije gde će biti više sunčanih sati.
Požarevac: U utorak naoblačenje sa kratkotrajnom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima uz zahlađenje. Vetar umeren severozapadni, na kratko može biti pojačan. Pritisak ujutru ispod normale, a popodne iznad normale. Jutarnja temperatura 14°C, maksimalna do 22°C, a minimalna temperatura uveče 14°C i u daljem padu tokom noći.
Niš: U utorak toplo i sunčano pre podne, a popodne naoblačenje sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar pre podne slab zapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna do 26°C
.
Užički region: U utorak prep odne suvo, a popodne naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima uz pad temperature. Vetar ujutru slab, a popodne umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 25°C, na Zlatiboru i Tari do 18°C i u padu popodne.
VOJVODINA: U utorak naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima uz pad temperature. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak u porastu i popodne iznad normale. Jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 15°C na severu Vojvodine do 20°C na jugu Banata.
Novi Sad: U utorak naoblačenje sa kratkotrajnom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima uz zahlađenje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak u porastu i popodne iznad normale. Jutarnja temperatura 15°C, maksimalna do 18°C, a minimalna temperatura uveče 12°C i u daljem padu tokom noći.
Subotica: U utorak naoblačenje sa kratkotrajnom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima uz zahlađenje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak u porastu i popodne iznad normale. Jutarnja temperatura 12°C, maksimalna do 15°C, a minimalna temperatura uveče 11°C i u daljem padu tokom noći.
 
Vreme narednih dana: U sredu ponovo toplo sa dužim sunčanim periodima. Od četvrtka do nedelje na jugu Srbije vrlo toplo: oko 30°C, a na severu Vojvodine svežije za 5°C do 10°C u pojedinim danima. Kratkotrajni lokalni pljuskovi su mogući u četvrtak i za vikend.
 
CRNA GORA: U utorak sunčani periodi na jugu, a na severu Crne Gore prolazna oblačnost uz moguće lokalne pljuskove popodne. Maksimalna temperatura od 20°C do 26°C, na Žabljaku do 17°C.
CG naredni dani: Od srede do nedelje sve toplije vreme. U sredu i četvrtak sunčano, a u petak i za vikend sa mogućim lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 30°C do 33°C u dolini Zete i Morače u petak i za vikend.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista