PROGNOZA za UTORAK, 12. Februar 2019.
   11 Feb 2019, 12:00    Požarevac    sattelevizija    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 12. Februar 2019.

SRBIJA: U utorak hladnije sa povremenom susnežicom i snegom, a na severu Srbije delimično razvedravanje uz sunčane intervale. Vetar pojačan severni i severozapadni, na planinama olujni severni vetar uz mećavu. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 1°C u Dimitrovgradu do 6°C u Negotinu.

Beograd: U utorak hladnije sa kratkotrajnom susnežicom i snegom i dužim suvim intervalima tokom dana.  Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 4°C.

Niš: U utorak hladnije sa povremenom susnežicom i snegom.  Vetar pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 3°C.

Užički region: U utorak hladnije sa povremenom susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni, na planinama olujni severni vetar uz mećavu. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do -3°C uz sneg, jak vetar i povremenu mećavu.

VOJVODINA: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar vrlo jak severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 5°C.

Novi Sad: U utorak hladnije i suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C.

Subotica: U utorak hladnije i suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C.

Vreme narednih dana: Od srede do petka hladno vreme sa povremenim slabim snegom na zapadu i jugu Srbije uz vrlo malo padavina. U ostalim krajevima preovlađujuće suvo uz promenljivu oblačnost sa jutarnjim mrazevima i sunčanim intervalima tokom dana. Za naredni vikend sledi manji porast temperature uz sve više sunčanih sati.
 
 
CRNA GORA: U utorak hladnije uz razvedravanje sa jakom burom na Primorju i sneg na severu.. Maksimalna temperatura od 0°C do 12°C, na Žabljaku do -4°C uz sneg. CG naredni dani: Od srede do petka hladno, na Primorju pretežno vedro, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa mogućim slabim snegom. Za vikend poboljšanje vremena uz više sunčanih sati i na severu i postepen porast temperature.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jul 2019.

19 Jul 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde je popodne…

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaNE PROPUSTITE! Izložba 'Božanska…

Izložba "Božanska inspiracija - Miroslavljevo jevanđelje" biće otvorena sutra uveče…

19 Jul 2019, 11:57

KulturaIZLOŽBA FOTOGRAFIJA SLOJEVI OBOJENOG

U GALERIJI SAVREMENE UMETNOSTI U POŽAREVCU OTVORENA JE IZLOŽBA BRANE S. MARKOVIĆA POD NAZIVOM…

19 Jul 2019, 11:53

PolitikaUsvojene preporuke za nacrt Zakona…

Ministarstvo finansija usvojilo je preporuke NALED-a, Centra za evropske politike i portala…

19 Jul 2019, 11:46

Kursna lista