PROGNOZA za UTORAK, 10. Mart 2020.
   9 Mar 2020, 12:01    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 10. Mart 2020.

SRBIJA: U utorak oblačno i hladno sa kišom, a samo u većem delu Vojvodine suvo uz sunčane periode na severu Vojvodine. Na planinama će padati sneg, a u Dimitrovgradu je moguća susnežica. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 4°C u Dimitrovgradu do 13°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U utorak oblačno i hladno sa slabom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 9°C.

Niš: U utorak oblačno i hladno sa slabom kišom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 7°C.

Užički region: U utorak oblačno i hladno sa kišom, a na planinama sa snegom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 8°C, na Zlatiboru i Tari do 2°C uz slab sneg.

VOJVODINA: U utorak promenljivo oblačno i suvo u većem delu Vojvodine, a na severu sa dužim sunčanim periodima. Slaba kiša je moguća na jugu Banata. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 9°C na jugoistoku Banata do 13°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak promenljivo oblačno i suvo sa malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 12°C.

Subotica: U utorak malo  oblačno sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C.

Vreme narednih dana: U sredu toplije uz prolaznu oblačnost sa sunčanim intervalima. Samo je na severu i istoku Vojvodine ponegde moguća kratkotrajna kiša. U četvrtak sunčano i znatno toplije, u većini krajeva oko ili malo iznad 20°C. Slično vreme i u petak, ali će krajem dana doći do naoblačenja, najpre na severu Srbije ge je moguća prolazna kiša između petka i subote.
 
CRNA GORA: U utorak na severu Crne Gore oblačno sa slabomkišom u nižim predleima i snegom u planinama. Na Primorju razvedravanje. Maksimalna temperatura od 5°C do 16°C, na Žabljaku 0°C sa slabim snegom.

CG naredni dani: Od srede sunčano i sve toplije.



Slične vesti

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Prognoza za utorak, 26. mart 2024.

25 Mar 2024, 13:36

SRBIJA: U utorak ujutru ponegde slab mraz, a tokom dana toplije nego u ponedeljak. U prvom delu…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

EkonomijaMali za RTS: Finansije su nam…

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda ocenila je sve aspekte srpske ekonomske politike,…

28 Mar 2024, 9:22

Kursna lista