PROGNOZA za UTORAK, 10. Decembar 2019.
   9 Dec 2019, 11:08        Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 10. Decembar 2019.

SRBIJA: U utorak zahlađenje uz kišu u većini predela. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica u nižim predelima na zapadu Srbije, dok će na planinama padati sneg. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na jugoistoku do 6°C na severu, a maksimalna od 5°C na severu Vojvodine i zapadu Srbije do 9°C na istoku i jugu.

Požarevac: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i popodne će biti umeren. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna 8°C, a minimalna temperatura uveče 4°C.

Niš: U utorak naoblačenje uz kišu. Vetar slab istočni i severoistočni, krajem dana severni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna 9°C, popodne u padu.

Užički region: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica u nižim predelima, dok će na planinama padati sneg. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 5°C do 6°C, a minimalna temperatura uveče oko 2°C. Na Zlatiboru i Tari ujutru 3°C uz kišu i susnežicu, a od sredine dana -1°C sa snegom.

VOJVODINA: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica i sneg na vrhu Fruške Gore. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 5°C na severu Vojvodine do 9°C na jugu Banata, ali u padu popodne.

Novi Sad: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i biće u pojačanju. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 6°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče 2°C.

Subotica: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i biće u pojačanju. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče 2°C.

Vreme narednih dana: U sredu još malo hladnije i oblačno, na zapadu i jugu Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a tokom dana prestanak padavina. Na severu Vojvodine se postepeno razvedrava. U četvrtak promenljivo oblačno sa malom šansom za poneku kap kiše na severu. U petak toplije uz sunčane intervale prep odne i naoblačenje sa kišom popodne, najpre na severu i zapadu Srbije. U subotu malo hladnije sa prolaznom kišom u centlranim i južnim predelima, a na planinama sneg. U nedelju suvo sa slabim mrazem ujutru i manjim porastom dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U utorak kiša i hladnije, a na severu popodne kiša prelazi u susnežica, a snežna granica se spušta u planinama na niže visine, ispod 900 mnv. Maksimalna temperatura od 3°C do 15°C, na Zabljaku do 0°C i popodne u padu.

CG naredni dani: U sredu prestanak padavina i razvedravanje na Primorju. U četvrtak ponegde prolaznakiša, a u petak novo naoblačenje sa kišom. U subotu prestanak padvaina uz delimično razvedravanje popodne.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 23. Septembar 2020.

22 Sep 2020, 11:18

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo uz razvoj oblačnosti tokom dana sa mogućom kišom…

PROGNOZA za UTORAK, 22. Septembar 2020.

21 Sep 2020, 10:55

SRBIJA: U utorak sunčano i toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije može usloviti kišu…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.

19 Sep 2020, 10:17

SRBIJA: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaU Kučevu danas zasedalo Opštinsko…

Opštinska Vlada  u Kučevu na današnjoj sednici kojom je predsedavao predsednik…

22 Sep 2020, 18:42

DruštvoUgostitelji i rukovodstvo opštine…

Na zajedničkom sastanku prerdsednika opštine Dragana Milića I njegovih saradnika sa…

22 Sep 2020, 18:31

Servisne informacijeTopličina ulica bez vode

JKP " Vodovod i kanalizacija" Požarevac obaveštava korisnike da će zbog radova…

22 Sep 2020, 16:39

Kursna lista