PROGNOZA za UTORAK, 10. Decembar 2019.
   9 Dec 2019, 11:08        Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 10. Decembar 2019.

SRBIJA: U utorak zahlađenje uz kišu u većini predela. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica u nižim predelima na zapadu Srbije, dok će na planinama padati sneg. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na jugoistoku do 6°C na severu, a maksimalna od 5°C na severu Vojvodine i zapadu Srbije do 9°C na istoku i jugu.

Požarevac: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i popodne će biti umeren. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna 8°C, a minimalna temperatura uveče 4°C.

Niš: U utorak naoblačenje uz kišu. Vetar slab istočni i severoistočni, krajem dana severni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna 9°C, popodne u padu.

Užički region: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica u nižim predelima, dok će na planinama padati sneg. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 5°C do 6°C, a minimalna temperatura uveče oko 2°C. Na Zlatiboru i Tari ujutru 3°C uz kišu i susnežicu, a od sredine dana -1°C sa snegom.

VOJVODINA: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu i krajem dana je moguća susnežica i sneg na vrhu Fruške Gore. Počeće da duva severni i severozapadni vetar koji će biti u pojačanju popodne i krajem dana. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 5°C na severu Vojvodine do 9°C na jugu Banata, ali u padu popodne.

Novi Sad: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i biće u pojačanju. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 6°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče 2°C.

Subotica: U utorak zahlađenje uz kišu. Temperatura u toku dana u padu pa će jutro biti toplije od večeri. Počeće da duva severni i severozapadni vetar i biće u pojačanju. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče 2°C.

Vreme narednih dana: U sredu još malo hladnije i oblačno, na zapadu i jugu Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a tokom dana prestanak padavina. Na severu Vojvodine se postepeno razvedrava. U četvrtak promenljivo oblačno sa malom šansom za poneku kap kiše na severu. U petak toplije uz sunčane intervale prep odne i naoblačenje sa kišom popodne, najpre na severu i zapadu Srbije. U subotu malo hladnije sa prolaznom kišom u centlranim i južnim predelima, a na planinama sneg. U nedelju suvo sa slabim mrazem ujutru i manjim porastom dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U utorak kiša i hladnije, a na severu popodne kiša prelazi u susnežica, a snežna granica se spušta u planinama na niže visine, ispod 900 mnv. Maksimalna temperatura od 3°C do 15°C, na Zabljaku do 0°C i popodne u padu.

CG naredni dani: U sredu prestanak padavina i razvedravanje na Primorju. U četvrtak ponegde prolaznakiša, a u petak novo naoblačenje sa kišom. U subotu prestanak padvaina uz delimično razvedravanje popodne.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 28. Januar 2020.

27 Jan 2020, 11:01

SRBIJA: U utorak toplije uz sunčane periode, a na severu Vojvodine oblačno sa kišom povremeno. Kasnije popodne i uveče naoblačenje…

PROGNOZA za NEDELJU, 26. Januar 2020.

25 Jan 2020, 11:09

SRBIJA: U nedelju takođe relativno toplo za januar uz promenljivu oblačnost sa mogućom slabom kišom popodne i krajem dana…

PROGNOZA za SUBOTU, 25. Januar 2020.

24 Jan 2020, 11:24

SRBIJA: U subotu ujutru slabiji mraz i ređa magla. U toku dana sunčani periodi uz umerenu oblačnost i toplije od proseka.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportODRŽANO PETO PRVENSTVO SRBIJE…

U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije I Sportskog saveza opštine,a podpokroviteljstvom…

27 Jan 2020, 16:45

DruštvoU ŠKOLI NIKOLA TESLA U KOSTOLCU…

POVODOM ŠKOLSKE SLAVE SVETI SAVA ZAMENIK GRADONAČELNIKA SAŠA PAVLOVIĆ OBIŠAO…

27 Jan 2020, 15:49

DruštvoO. Š. DESANKA MAKSIMOVIĆ OBELEŽILA…

Scaron;KOLSKA SLAVA SVETI SAVA OBELEŽENA JE U POŽAREVAČKIM OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA.…

27 Jan 2020, 14:54

Kursna lista