PROGNOZA za SUBOTU, 9. Novembar 2019.
   8 Nov 2019, 11:27    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 9. Novembar 2019.

SRBIJA: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale, a popodne na zapadu i severu naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi na tom području. Na istoku i jugu Srbije suvo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Negotinu do 22°C na jugu Srbije.

Požarevac: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale. Kasnije popodne naoblačenje, a krajem dana kiša. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C.

Niš: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne, a popodne naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale, a popodne na zapadu i severu naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi na tom području. Na istoku i jugu Srbije suvo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Negotinu do 22°C na jugu Srbije.

Novi Sad: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne. Popodne naoblačenje i povermena kiša. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne. Popodne naoblačenje i povermena kiša. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U nedelju svežije i promenljivo oblačno sa kišom povremeno, a u ponedeljak i utorak suvo sa sunčanim intervalima. U utorak popodne na zapadu i severu Srbije naoblačenje sa kišom povremeno. U sredu oblačno i kiša povremeno. Temperature će i dalje biti iznad proseka i maksimalna najčešće u intervalu od 15°C do 20°C.
 
CRNA GORA: U subotu obilna kiša i pljuskovi uz moguće lokalne poplave. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku do 11°C.

CG naredni dani: Narednih 7 dana česta pojava kiše i lokalnih pljuskova uz pretežno južni vetar i toplo vreme za novembar.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Februar 2020.

25 Feb 2020, 11:57

SRBIJA: U sredu naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvata najpre sever Vojvodine. U ostalim krajevima vrlo…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Februar 2020.

24 Feb 2020, 11:35

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz u zapadnim, centralnim i južnim predelima Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i ponovo…

PROGNOZA za NEDELJU, 23. Februar 2020.

22 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U nedelju ujutru će biti mraza, malo jačeg na jugu Srbije, a ređeg na severu. U toku dana znatno toplije nego u…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGOLUBAČKU TVRĐAVU U PROŠLOJ GODINI…

U okviru turističke ponude opštine Golubac na ovogodišnjem Međunarodnom 42.beogradskom…

25 Feb 2020, 20:19

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE ZNAČAJNA…

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište nastupila je  i ove godine…

25 Feb 2020, 18:26

KulturaKONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ 7.…

PRED OSMOMARTOVSKI DAN ŽENA U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC ODRŽAĆE SE KONCERT POPO PEVAČICE…

25 Feb 2020, 13:52

Kursna lista