PROGNOZA za SUBOTU, 9. Novembar 2019.
   8 Nov 2019, 11:27    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 9. Novembar 2019.

SRBIJA: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale, a popodne na zapadu i severu naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi na tom području. Na istoku i jugu Srbije suvo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Negotinu do 22°C na jugu Srbije.

Požarevac: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale. Kasnije popodne naoblačenje, a krajem dana kiša. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C.

Niš: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne, a popodne naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C.

VOJVODINA: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale, a popodne na zapadu i severu naoblačenje i povremena kiša i mogući lokalni pljuskovi na tom području. Na istoku i jugu Srbije suvo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Negotinu do 22°C na jugu Srbije.

Novi Sad: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne. Popodne naoblačenje i povermena kiša. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U subotu toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale pre podne. Popodne naoblačenje i povermena kiša. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U nedelju svežije i promenljivo oblačno sa kišom povremeno, a u ponedeljak i utorak suvo sa sunčanim intervalima. U utorak popodne na zapadu i severu Srbije naoblačenje sa kišom povremeno. U sredu oblačno i kiša povremeno. Temperature će i dalje biti iznad proseka i maksimalna najčešće u intervalu od 15°C do 20°C.
 
CRNA GORA: U subotu obilna kiša i pljuskovi uz moguće lokalne poplave. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku do 11°C.

CG naredni dani: Narednih 7 dana česta pojava kiše i lokalnih pljuskova uz pretežno južni vetar i toplo vreme za novembar.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

18 Nov 2019, 12:54

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar…

PROGNOZA za NEDELJU, 17. Novembar 2019.

16 Nov 2019, 11:31

SRBIJA: U nedelju vetrovito, ali toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Duvaće pojačan…

PROGNOZA za SUBOTU, 16. Novembar 2019.

15 Nov 2019, 11:31

SRBIJA: U subotu duži sunčani periodi i vrlo toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPREDSTAVLJEN ROMAN USNULI ZMAJEVI…

U DOMU KULTURE U KOSTOLCU U PETAK 15. NOVEMBRA, KAO DEO MANIFESTACIJE NOVEMBARSKI DANI KULTURE,…

18 Nov 2019, 13:35

DruštvoKRAGUJEVAC I POŽAREVAC U HUMANOG…

U PROSTORIJAMA CRVENOG KRSTA POŽAREVAC SU GRAĐANI POŽAREVCA I KRAGUJEVCA DOBROVOLJNO SU DALI…

18 Nov 2019, 13:31

DruštvoUHAPŠEN ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su M. B. (1990)…

18 Nov 2019, 13:11

Kursna lista