PROGNOZA za SUBOTU, 9. Mart 2019.
   8 Mar 2019, 11:10    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 9. Mart 2019.

SRBIJA: U subotu malo niža temperatura, na severu suvo sa sunčanim periodima, a u ostalim krajevima slaba kiša pre podne, a na visokim planinama iznad 1700 mnv susnežica i sneg. Popodne padavine prestaju u svim predelima uz delimično razvedravanje. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C na jugu do 11°C na severu, a maksimalna od 14°C u centralnim predelima do 19°C na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije.

Požarevac: U noći petak na subotu kiša. U subotu malo svežije u odnosu na petak sa slabom kišom ujutru, a zatim suvo uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna oko 17°C.

Niš: U subotu svežije u odnosu na petak sa slabom kišom u prvom delu dana, a popodne suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 15°C.

Užički region: U subotu malo niža temperatura sa slabom kišom pre podne, a popodne prestanak padavina. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 12°C.

VOJVODINA: U noći ka subotu kiša. U subotu malo svežije i suvo sa dužim sunčanim periodima. Samo će najugu Banata ujturu biti slabekiše koja brzo prestaje. Vetar slab zapadnih pravaca, na severu Vojvodine popodne umeren jugozpadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 16°C do 18°C.

Novi Sad: U noći petak na subotu kiša. U subotu malo svežije u odnosu na petak sa sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 18°C.

Subotica: U noći petak na subotu kiša. U subotu malo svežije u odnosu na petak sa dužim sunčanim periodima. Vetar pre podne slab zapadni, a popodne umeren jugozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 16°C.

Vreme narednih dana: U nedelju toplo i pretežno suvo. Na jugu Srbije sunčano, a na severu pre podne sunčani intervali, a popodne postepeno naoblačenje po Vojvodini. U ponedeljak naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvata najpre sever i zapad Srbije, a zatim i centralne i južne predele. U utorak još hladnije uz sunčano vreme na severu, a na jugu kiša, a u planinama sneg. U sredu ujutru slab mraz i sunčani intervali tokom dana. U četvrtak kiša.
 
CRNA GORA: U subotu povremena kiša.. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku do 8°C. CG naredni dani: U nedelju suvo uz sunčane periode, a u ponedeljak naoblačenje sa kišom. U utorak na severu kiša i sneg, a na Primorju razvedravanje. U sredu sunčani periodi, a u četrtak ponovo kiša.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPRIHVATILIŠTE ZA SVE ŽIVOTINJE

AZIL GRADA POŽAREVCA JE AKTIVAN NA TERENU, U POŽAREVCU I KOSTOLCU SVIM RADNIM DANIMA JE MOGUĆE…

24 May 2019, 14:07

Društvo7. SAVETOVANJE NA TEMU UPRAVLJANJE…

SEKTOR ZA  VANREDNE SITUCIJE, VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA I SPASILAČKA…

24 May 2019, 13:36

PolitikaNATO mobilni timovi završavaju…

NATO mobilni timovi iz Komande združenih snaga u Napulju i iz Vazduhoplovne komande u Ramštajnu…

24 May 2019, 12:06

Kursna lista