PROGNOZA za SUBOTU, 9. Februar 2019.
   8 Feb 2019, 10:57    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 9. Februar 2019.

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo i toplije vreme u odnosu na petak uz sunčane periode sa slabom do umerenom oblačnošću. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C do 0°C, a maksimalna od 7°C u Dimitrovgradu do 12°C u Loznici.

Požarevac: U subotu suvo i toplije u odnosu na petak uz sunčane periode sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 10°C.

Niš: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo i toplije u odnosu na petak uz duže sunčane periode sa malo oblaka. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 9°C.

Užički region: U subotu ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo i toplije vreme u odnosu na petak uz sunčane periode sa slabom do umerenom oblačnošću. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C do -1°C, a maksimalna od 9°C do 11°C, na Zlatiboru i Tari oko 6°C.

VOJVODINA: U subotu ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana suvo i toplije vreme u odnosu na petak uz sunčane periode sa slabom do umerenom oblačnošću. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C do 0°C, a maksimalna od 8°C do 10°C.

Novi Sad: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo i toplije u odnosu na petak uz sunčane periode sa umerenom oblačnošću. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 9°C.

Subotica: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo i toplije u odnosu na petak uz sunčane periode sa umerenom oblačnošću. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C.

Vreme narednih dana: U nedelju još malo toplije, od 12°C do 15°C uz slab, a popodne umeren  južni vetar i pretežno sunčano vreme. U ponedeljak relativno tpolo, ali uz pojačan jugoistočni vetar i naoblačenje sa kišom koje zahvata najpre sever i jugozapad Srbije. Vetar krajem dana menja smer na severozapadi uz zahlađenje. U utorak hladnije sa povremenom susnežicom i snegom, a na severu Srbije delimično razvedravanje. Od srede do kraja iduće sedmice hladno vreme sa povremenim slabim snegom.
 
 
CRNA GORA: U subotu sunčani periodi sa malo oblaka. Maksimalna temperatura od 8°C do 17°C, na Žabljaku oko 4°C. CG naredni dani: U nedelju suvo sa sunčanim periodima uz postepeno naoblačenje popodne. U ponedeljak oblačno sa obilnom kišom i pojačanim jugom, a na planinama sa snegom. U utorak hladnije uz razvedravanje sa jakom burom na Primorju i sneg na severu. Od srede do kraja sedmice hladno, na Primorju vedro, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa mogućim slabim snegom.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Februar 2019.

20 Feb 2019, 10:46

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine ali uz malo…

PROGNOZA za SREDU, 20. Februar 2019.

19 Feb 2019, 11:06

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab…

PROGNOZA za UTORAK, 19. Februar 2019.

18 Feb 2019, 11:15

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBEZ STRUJE DEO POŽAREVCA

Zbog hitnih radova u trafo stanici Higijenski zavod u četvrtak, 21.02.2019. od 07:30 do 07:40…

21 Feb 2019, 10:07

DruštvoZBOG HITNIH RADOVA BEZ STRUJE…

Zbog hitnih radova na dalekovodu (zamena dva stuba) u četvrtak, 21.02.2019. od 9 do 13 bez…

21 Feb 2019, 10:05

DruštvoGOLUBAC VODEĆA TURISTIČKA DESTINACIJA…

Turističke potencijale opštine Golubac u prošloj 2018.godini posetilo je oko sto hiljada domaćih…

20 Feb 2019, 23:13

Kursna lista