PROGNOZA za SUBOTU, 7. Septembar 2019.
   6 Sep 2019, 10:37    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 7. Septembar 2019.

SRBIJA: U subotu toplo i nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz lokalni razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Jači pljuskovi su mogući popodne i uveče na zapadu i severu Srbije. Vetar pre podne umeren južni i jugoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu Srbije.

Požarevac: U subotu toplo uz sunčane intervale i dnevni razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom kasnije popodne i uveče. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Biće i sunčani perioda. Vetar pre podne slab istočni i severoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka tokom dana koji će usloviti kratkotrajnu kišu lokalne pljuskove sa grmljavinom, najprena zapadu Vojvodine. Vetar pre podne umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C u Sremu do 20°C u Vršcu, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 29°C na jugu.

Novi Sad: U subotu toplo uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne i uveče. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C.

Subotica: U subotu toplo uz sunčane intervale i razvoj oblaka popodne koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 26°C.

Vreme narednih dana: U nedelju umereno toplo i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali sa mogućom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak malo svežije sa prolaznom kišom u većini krajeva. U utorak i sredu sunčani periodi uz prijatne temperature do 25°C.
 
CRNA GORA: U subotu promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Manja šansa za kišu je na Primrju. Maksimalna temperatura od 24°C do 29°C, na Žabljaku do 20°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U utoak sunčanije, a u sredu i četvrtka je ponovo moguća kiša.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista