PROGNOZA za SUBOTU, 7. Septembar 2019.
   6 Sep 2019, 10:37    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 7. Septembar 2019.

SRBIJA: U subotu toplo i nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz lokalni razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Jači pljuskovi su mogući popodne i uveče na zapadu i severu Srbije. Vetar pre podne umeren južni i jugoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu Srbije.

Požarevac: U subotu toplo uz sunčane intervale i dnevni razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom kasnije popodne i uveče. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Biće i sunčani perioda. Vetar pre podne slab istočni i severoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 27°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U subotu toplo i nestabilno uz razvoj oblaka tokom dana koji će usloviti kratkotrajnu kišu lokalne pljuskove sa grmljavinom, najprena zapadu Vojvodine. Vetar pre podne umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C u Sremu do 20°C u Vršcu, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 29°C na jugu.

Novi Sad: U subotu toplo uz razvoj oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom popodne i uveče. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a krajem dana severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C.

Subotica: U subotu toplo uz sunčane intervale i razvoj oblaka popodne koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren jugoistočni u prvom delu dana, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 26°C.

Vreme narednih dana: U nedelju umereno toplo i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali sa mogućom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak malo svežije sa prolaznom kišom u većini krajeva. U utorak i sredu sunčani periodi uz prijatne temperature do 25°C.
 
CRNA GORA: U subotu promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Manja šansa za kišu je na Primrju. Maksimalna temperatura od 24°C do 29°C, na Žabljaku do 20°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U utoak sunčanije, a u sredu i četvrtka je ponovo moguća kiša.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Crna hronikaTRAGEDIJA KOD SALAKOVCA! Automobil…

Istraga je u toku. Vozač automobila Citroen 51-godišnji Žika S poginuo je u saobraćajnoj…

19 Feb 2020, 20:57

DruštvoZAVRŠNA KONFERENCIJA NOVA ŠANSA…

U SVEČANIM SALONIMA GRADSKOG ZDANJA, ODRŽANA JE ZAVRŠNA KONFERENCIJA U OKVIRU PROJEKTA…

19 Feb 2020, 14:53

PoljoprivredaU OPŠTINI GOLUBAC POČINJE PRVA…

Dobri i iskusni ratari  u opštini Golubac znaju da je kraj februara idealno vreme…

19 Feb 2020, 14:37

Kursna lista