PROGNOZA za SUBOTU, 6. Mart 2021.
   5 Mar 2021, 11:26    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 6. Mart 2021.

SRBIJA: U noći petak na subotu se premešta kišna zona sa severa ka jugu Srbije  uz zahlađenje. U subotu znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom ujutru u zapadnoj, centralnoj i južnoj Srbiji. Na severu se razvedrava, a padavine prestaju popodne i na krajnjem jugu Srbije. Moguće je da padn enekoliko cm snega u zapadnim predelima, a na planinama od 5 do 10 cm snega. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C na severu Vojovdine do 5°C u Negotinu, a maksimalna od 5°C u Užicu i Valjevu do 9°C u Negotinu.
Požarevac: U noći petak na subotu kiša koja u ranim jutarnjim satima pre svitanja može preći u susnežicu. U subotu hladnije i suvo uz razvedravanje pre podne i sunčano vreme u ostalom delu dana. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 7°C.
Niš: U subotu zahlađenje sa kišom i susnežicom ujutru. Do sredine dana padavine prestaju uz razvedravanje popodne. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 8°C.
Užički region: U noći petak na subotu kiša uz zahlađenje. U subotu znatno hladnije sa susnežicom i snegom ujutru. Moguće je da padne nekoliko cm snega, a na planinama od 5 do 10 cm snega. Od sredine dana  suvo uz razvedravanje. Vetar umeren severni, na planinama pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C na severu Vojovdine do 5°C u Negotinu, a maksimalna od 5°C u Užicu i Valjevu do 9°C u Negotinu, na Zlatiboru i Tari do 12°C.
VOJVODINA: U noći petak na subotu kiša uz zahlađenje, a na Fruškoj Gori susnežica i sneg. Padavine prestaju pre jutra. U subotu hladnije uz razvedavanje ujutru na severu Vojvodine, a brzo zatmi i u ostalim krajevima Vojvodine uz sunčano i prohladno vreme tokom dana. Duvaće umeren do pojačan severni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C na severu Vojovdine do 0°C na jugu , a maksimalna od 6°C do 8°C.
Novi Sad: U noći petak na subotu zahlađenje i kiša koja prestaje pre jutra. U subotu hladnije uz razvedravanje ujutru i sunčano vreme tokom dana. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 7°C.
Subotica: U noći petak na subotu zahlađenje i kiša. U subotu hladnije uz razvedravanje ujutru i sunčano vreme tokom dana. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 6°C.
Vreme narednih dana: U nedelju ujutru mraz, a tokom dana pretežno sunčano uz manji porast temperature u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -1°C, a maksimalna od 6°C do 10°C.
U ponedeljak ujutru mraz. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u nedelju uz postepeno naoblačenje na jugozapadu i jugu Srbije gde je krajem dana moguća slaba kiša, a na planinama sneg. U utorak sunčani periodi na severu Srbije, a na jugu oblačnije sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.
CRNA GORA: U subotu zahlađenje sa snegom u planinama, a jugu povremena kiša koaj prestaje na Primorju uz buru popodne i uveče. Maksimalna temperatura od 5°C do 14°C, na Žabljaku do 0°C.
CG naredni dani: U nedelju ujutru mraz u unutrašnjosti i sunčano uz porast dnevne temperature. U ponedeljak naoblačenje sa kišom u toku dana.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 11. April 2021.

10 Apr 2021, 10:05

SRBIJA: U nedelju ujutru bez mraza, a tokom dana toplo uz duže sunčane periode pre podne, a popodne umereno naoblačenje…

PROGNOZA za SUBOTU, 10. April 2021.

9 Apr 2021, 11:41

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz, osim na severu Srbije gde će biti manja šansa za temperature ispod 0°C u ranim jutarnjim…

PROGNOZA za PETAK, 9. April 2021.

8 Apr 2021, 12:27

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak za oko 5°C.  Vetar slab južnih…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaPregazio petogodišnjaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu  uhapsili su S. M. (1997),…

11 Apr 2021, 22:38

SportSIM Karavan radosti i prijateljstva…

Opštinska runda takmičenja ovogodišnjih Sportskih igara mladih (SIM) danas održana…

10 Apr 2021, 20:05

DruštvoPodeljene sadnice belog jasena…

Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odazivom velikog…

10 Apr 2021, 15:31

Kursna lista