PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.
   3 May 2019, 10:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.

SRBIJA: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela, a najpre zapadnim krajevima. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a maksimalna od 19°C u Užicu do 24°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C, popodne u padu.

Niš: U subotu toplo i pre podne sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 24°C, popodne u padu.

Užički region: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U subotu ujutru i prepodne suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 20°C na severozapadu do 23°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Subotica: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: U nedelju novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana zahlađenje na severu Srbije. U ponedeljak svugde zahlađenje i vrlo hladno za početak maja sa kišom, a na planinama sa snegom. U utorak na severu suvo uz razvedravanje, a u ostalim predelima kiša pre podne i sneg u planinama. Od srede toplije, ali promenljivo sa smenjivanjem sunčanih i kišnih perioda do kraja sedmice.
 
CRNA GORA: U subotu kiša, obilnija na jugu u drugom delu dana. Duvaće pojačan jugo.  Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku oko 10°C. CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak kiša zahlađenje, a u utorak na Primorju sunčano. Na severu Crne Gore sneg u planinama u ponedeljak i utorak, a od srede toplije.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista