PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.
   3 May 2019, 10:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.

SRBIJA: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela, a najpre zapadnim krajevima. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a maksimalna od 19°C u Užicu do 24°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C, popodne u padu.

Niš: U subotu toplo i pre podne sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 24°C, popodne u padu.

Užički region: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U subotu ujutru i prepodne suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 20°C na severozapadu do 23°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Subotica: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: U nedelju novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana zahlađenje na severu Srbije. U ponedeljak svugde zahlađenje i vrlo hladno za početak maja sa kišom, a na planinama sa snegom. U utorak na severu suvo uz razvedravanje, a u ostalim predelima kiša pre podne i sneg u planinama. Od srede toplije, ali promenljivo sa smenjivanjem sunčanih i kišnih perioda do kraja sedmice.
 
CRNA GORA: U subotu kiša, obilnija na jugu u drugom delu dana. Duvaće pojačan jugo.  Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku oko 10°C. CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak kiša zahlađenje, a u utorak na Primorju sunčano. Na severu Crne Gore sneg u planinama u ponedeljak i utorak, a od srede toplije.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista