PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.
   3 May 2019, 10:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 4. Maj 2019.

SRBIJA: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela, a najpre zapadnim krajevima. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a maksimalna od 19°C u Užicu do 24°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

Požarevac: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C, popodne u padu.

Niš: U subotu toplo i pre podne sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 24°C, popodne u padu.

Užički region: U subotu ujutru suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U subotu ujutru i prepodne suvo sa sunčanim periodima, a zatim dolazi do naoblačenja koje se širi sa jugozapada i donosi popodne kišu i lokalne pljuskove većini predela. Vetar umeren južnih pravaca, a popodne u zoni pljuskova može biti zapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 20°C na severozapadu do 23°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Subotica: U subotu pre podne sunčani periodi, a popodne naoblačenje uz kišu i lokalne pljuskove. Vetar umeren južni, a popodne u skretanju na zapadni u zoni pljuskova. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C, popodne u padu.

Vreme narednih dana: U nedelju novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a popodne i krajem dana zahlađenje na severu Srbije. U ponedeljak svugde zahlađenje i vrlo hladno za početak maja sa kišom, a na planinama sa snegom. U utorak na severu suvo uz razvedravanje, a u ostalim predelima kiša pre podne i sneg u planinama. Od srede toplije, ali promenljivo sa smenjivanjem sunčanih i kišnih perioda do kraja sedmice.
 
CRNA GORA: U subotu kiša, obilnija na jugu u drugom delu dana. Duvaće pojačan jugo.  Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku oko 10°C. CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak kiša zahlađenje, a u utorak na Primorju sunčano. Na severu Crne Gore sneg u planinama u ponedeljak i utorak, a od srede toplije.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

DruštvoPOSLOVNI USPEH KROZ KREDITIRANJE…

ODRŽAN JE SASTANAK U KOMPANIJI SAVIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE GDE JE DIREKTOR OVE KOMPANIJE…

18 Jul 2019, 13:37

Kursna lista