PROGNOZA za SUBOTU, 2. Novembar 2019.
   1 Nov 2019, 12:28    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 2. Novembar 2019.

SRBIJA: U subotu toplije uz jačanje jugoistočnog vetra u pomoravlju i podunavlju i u Banatu. Doći će do naoblačenja koje se premešta iz pravca zapada jugozapada. Tokom dana je moguća slaba prolazna kiša na severu Srbije, dok će u ostalim krajevima biti sunčanih intervala. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 11°C u Negotinu do 19°C u Loznici.

Požarevac: U subotu otopljenje uz jačanje jugoistočnog vetra i promenljivu oblačnost. Popodne postoji šansa za poneku kap kiše. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 16°C.

Niš: U subotu otopljenje uz sunčane intervale i promenljivu oblačnost. Vetar slab do umeren istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 17°C.

Užički region: U subotu nakon hladnog jutra, tokom dana toploije nego u petak uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 15°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari oko 14°C.

VOJVODINA: U subotu malo toplije uz jačanje jugoistočnog vetra i pretežno oblačno vreme veći deo dana. Moguća je i slaba prolazna kiša. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Somboru do 7°C u Vršcu, a maksimalna od 13°C do 16°C.

Novi Sad: U subotu malo toplije uz jačanje jugoistočnog vetra i preovlađujuće oblačno vreme. Moguća je i kratkotrajna slaba kiša. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 15°C.

Subotica: U subotu malo toplije uz jačanje jugoistočnog vetra i preovlađujuće oblačno vreme. Moguća je i kratkotrajna slaba kiša. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C.

Vreme narednih dana: U nedelju još malo toplije uz jak jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, a u južnom Banatu olujni sa udarima do 100 km/h. Biće to topla varijanta košave uz promenljivu oblačnost i moguću kratkotrajnu kišu ponegde. U ponedeljak prolazna kiša u većini krajeva i slabljenje vetra. U utorak toplo uz duže sunčane periode, a u sredu neznatni pad temperature i povremena kiša. Iduće sedmice biće toplije od proseka, a maksimalne temperature moguć prelaziti 20°C.

CRNA GORA: U subotu jačanje juga uz naoblačenje sa kišom na jugu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku oko 12°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak jak jugo i obilnija kiša uz jače lokalne pljuskove, posebno na jugu Crne Gore. Iduće sedmice česta pojava kiše uz južni vetar i relativno toplo za početak novembra.
 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.

20 Nov 2019, 11:49

SRBIJA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu.…

PROGNOZA za SREDU, 20. Novembar 2019.

19 Nov 2019, 11:19

SRBIJA: U sredu kiša u većini krajeva i malo hladnije. Kišni oblaci se premeštaju sa juga ka severu, a popodne dolazi do…

PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

18 Nov 2019, 12:54

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiLuksuzne destinacije za odmor…

Balkan je uvek važio za regiju prelepe prirode i gostoprimljivih ljudi. U poslednje vreme,…

20 Nov 2019, 16:14

ZanimljivostiPRVO MESTO ZA KUCEVLJANINA TIHOMIRA…

U utorak 19. novembra u Kulturnom centru Jagodina održana je 22. Smotra stvaralaštva…

20 Nov 2019, 15:15

KulturaIZLOŽBA OKUPIRANI POŽAREVAC 1941…

ISTORIJSKI ARHIV POŽAREVAC PREDSTAVLJA IZLOŽBU „OKUPIRANI POŽAREVAC 1941-1944 –…

20 Nov 2019, 13:42

Kursna lista