PROGNOZA za SUBOTU, 2. Mart 2019.
   1 Mar 2019, 10:43    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 2. Mart 2019.

SRBIJA: U subotu malo svežije sa slabom kišom pre podne u zapadnim, centralnim i južnim predelima, a na planinama slab sneg. Na severu suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 8°C do 12°C.

Požarevac: U subotu malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C.

Niš: U subotu suvo i malo hladnije uz promenljivu oblačnost sa moguće malo slabe kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 11°C.

Užički region: U subotu malo hladnije sa slabom kišom pre podne, a na planinama slaba susnežica i sneg. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 11°C, na Zlatiboru i Tari do 5°C uz moguću slabu susnežicu i sneg.

VOJVODINA: U subotu malo svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, a maksimalna od 11°C do 13°C.

Novi Sad: U subotu suvo i malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C.

Subotica: U subotu suvo i malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 12°C.

Vreme narednih dana: U nedelju suvo uz sunčane periode. U ponedeljak znatno toplije, a u utorak prolazna kiša i malo svežije. U sredu ponovo sunčanije i toplije, a između četvrtka i petka je moguća prolazna kiša.
 
CRNA GORA: U subotu na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore oblačnije vreme uz moguće slabe padavine u vidu kiše u nižim predelima i snega u višim planinama. Maksimalna temperatura od 11°C do 19°C, na Žabljaku do 4°C. CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i toplije. U utorak prolazna kiša i malo svežije na severu Crne Gore. U sredu sunčano.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPRIHVATILIŠTE ZA SVE ŽIVOTINJE

AZIL GRADA POŽAREVCA JE AKTIVAN NA TERENU, U POŽAREVCU I KOSTOLCU SVIM RADNIM DANIMA JE MOGUĆE…

24 May 2019, 14:07

Društvo7. SAVETOVANJE NA TEMU UPRAVLJANJE…

SEKTOR ZA  VANREDNE SITUCIJE, VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA I SPASILAČKA…

24 May 2019, 13:36

PolitikaNATO mobilni timovi završavaju…

NATO mobilni timovi iz Komande združenih snaga u Napulju i iz Vazduhoplovne komande u Ramštajnu…

24 May 2019, 12:06

Kursna lista