PROGNOZA za SUBOTU, 2. Februar 2019.
   1 Feb 2019, 10:58    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 2. Februar 2019.

SRBIJA: U subotu još toplije i promenljivo oblačno vreme sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu i pomoravlju i podunavlju, kao i jak jugo na planinama. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Negotinu do 10°C u Vršcu, a maksimalna od 12°C do 16°C, a samo u Timočkoj Krajini nešto hladnije, u Negotinu do 8°C.

Požarevac: U subotu još toplije i promenljivo oblačno sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar tj. topla varijanta košave. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C.

Niš: U subotu još toplije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren južni i istočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 15°C.

Užički region: U subotu još toplije i promenljivo oblačno vreme sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće umeren južni vetar, na planinama pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 14°C, na Zlatiboru i Tari oko 9°C.

VOJVODINA: U subotu još toplije i promenljivo oblačno vreme sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 12°C u Subotici do 15°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu još toplije i promenljivo oblačno sa moguće malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C.

Subotica: U subotu još toplije i oblačno sa moguće malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Postoji šansa za poneku kap kiše, ali će veći deo dana biti suvo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 12°C.

Vreme narednih dana: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine i promenljivo oblačno vreme sa povremenim sunčanim intervalima. U prvom delu dana suvo, a popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u južnom Banatu i pomoravlju i podunavlju, kao i jak jugo na planinama. Vetar krajem dana u slabljenju. Maksimalne temperature će dostizati 15°C, a u nekim mestima čak do 18°C. Od ponedeljka postepeno hladnije sa povremenom kišom.
 
 
CRNA GORA: U subotu toplo uz jak jugo i kišu koja će padati do 1800 mnv. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku oko 6°C. CG naredni dani: U nedelju toplo uz pojačan jugo i obilnu kišu koja će padati i u planinama do 1700 mnv. U ponedeljak na Primorju prestanak kiše, a na severu kiša, a iznad 1400 mnv sneg koji će se spuštati u niže predele u utorak i sredu. Na Jadranu prestaje jugo i počinje da duva bura u ponedeljak. 

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista