PROGNOZA za SUBOTU, 2. Decembar 2017.
   1 Dec 2017, 11:11    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 2. Decembar 2017.

SRBIJA: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno sa povremenom slabom kišom i susnežicom, a u planinama sa snegom. Sneg je moguć i u nižim predelima zapadne Srbije uz formiranje manjeg snežnog pokrivača na tom području. Samo na severu Vojvodine biće pretežno suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu Vojvodine do 4°C u Negotinu, a maksimalna od 2°C u Užicu, Bajinoj Bašti i Valjevu do 6°C u Negotinu.

Požarevac: U subotu hladnije i preovlađujuće oblačno sa povremenom slabom kišom i susnežicom uz malo padavina. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna oko 4°C.

Niš: U subotu hladnije i preovlađujuće oblačno sa povremenom slabom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 4°C.

Užički region: U subotu malo hladnije i oblačno sa povremenom susnežicom i snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača i u nižim predelima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari oko -2°C sa snegom.

VOJVODINA: U subotu još malo hladnije i preovlađujuće oblačno sa povremenom slabom kišom i susnežicom. Biće malo padavina, a na severu Vojvodine veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 1°C na jugu, a maksimalna od 3°C do 5°C.

Novi Sad: U subotu hladnije i preovlađujuće oblačno sa povremenom slabom kišom i susnežicom uz malo padavina. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C.

Subotica: U subotu hladno, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna oko 3°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U nedelju još malo hladnije sa susnežicom i snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Samo na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije malo veća temperatura i kiša u nižim predelima. U ponedeljak hladno uz prestanak padavina i delimično razvedravanje. U utorak i sredu ujutru slab mraz i postepeni porast dnevne temperature uz topljenje snega. Samo je u utorak ponegde moguća pojava kratkotrajne susnežice ili kiše. U drugoj polovini iduće sedmice sledi dalje otopljenje.

CRNA GORA: U subotu povremena kiša, a u planinama iznad 1000 mnv sneg. Maksimalna temperatura od 2°C do 14°C, na Žabljaku do -3°C uz sneg. CG naredni dani: U nedelju kiša, a na planinama sneg. Od ponedeljka suvo, a od utorka i postepeno toplije.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista