PROGNOZA za SUBOTU, 29. Decembar 2018.
   28 Dec 2018, 11:47    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 29. Decembar 2018.

SRBIJA: U subotu malo hladnije u odnosu na petak i preovlađujuće oblačno. U centralnim i jugoistočnim predelima je ponegde moguća kratkotrajna slaba kiša ili susnežica. U ostalim predelima suvo, a na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini sa malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C, u Negotinu do 9°C.

Požarevac: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C.

Niš: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Moguća je slaba kratkotrajnakiša ili susnežica. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 4°C.

Užički region: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Moguća je kratkotrajna slaba kiša ili susnežica, ali veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 4°C do 6°C, na Zlatiboru i Tari oko 0°C.

VOJVODINA: U subotu malo hladnije u odnosu na petak i preovlađujuće oblačno na jugu, a na severu Vojvodine sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 5°C do 7°C.

Novi Sad: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U subotu malo hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: U nedelju oblačno sa kišom popodne koja dolazi sa severozapada. Na planinama popodne i uveče sa snegom. U ponedeljak, poslednjeg dana ove godine i u Novogodišnjoj noći je moguća susnežica i sneg, sa većom šansom u zapadnim i centralnim predelima. Na severu Srbije suvo u Novogodišnjoj noći. U utorak, 1. januara hladnije uz malo snega na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve. Maksimalna temperatura od 4°C do 15°C, na Žabljaku -1°C. CG naredni dani: U nedelju sunčani periodi sa malo oblaka. U ponedeljak i utorak je moguća susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju suvo.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista