PROGNOZA za SUBOTU, 29. Decembar 2018.
   28 Dec 2018, 11:47    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 29. Decembar 2018.

SRBIJA: U subotu malo hladnije u odnosu na petak i preovlađujuće oblačno. U centralnim i jugoistočnim predelima je ponegde moguća kratkotrajna slaba kiša ili susnežica. U ostalim predelima suvo, a na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini sa malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C, u Negotinu do 9°C.

Požarevac: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C.

Niš: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Moguća je slaba kratkotrajnakiša ili susnežica. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 4°C.

Užički region: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Moguća je kratkotrajna slaba kiša ili susnežica, ali veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 4°C do 6°C, na Zlatiboru i Tari oko 0°C.

VOJVODINA: U subotu malo hladnije u odnosu na petak i preovlađujuće oblačno na jugu, a na severu Vojvodine sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 5°C do 7°C.

Novi Sad: U subotu malo hladnije i preovlađujuće oblačno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 6°C.

Subotica: U subotu malo hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C.

Vreme narednih dana: U nedelju oblačno sa kišom popodne koja dolazi sa severozapada. Na planinama popodne i uveče sa snegom. U ponedeljak, poslednjeg dana ove godine i u Novogodišnjoj noći je moguća susnežica i sneg, sa većom šansom u zapadnim i centralnim predelima. Na severu Srbije suvo u Novogodišnjoj noći. U utorak, 1. januara hladnije uz malo snega na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve. Maksimalna temperatura od 4°C do 15°C, na Žabljaku -1°C. CG naredni dani: U nedelju sunčani periodi sa malo oblaka. U ponedeljak i utorak je moguća susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju suvo.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista