Prognoza za subotu, 28. Januar 2023.
   27 Jan 2023, 10:18    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za subotu, 28. Januar 2023.

SRBIJA: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C, a samo u Negotinu oko 4°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

Požarevac: U subotu oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C, dakle bez većeg kolebanja. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.

Niš: U subotu oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.

Užički region: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 1°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -4°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

Novi Sad: U subotu oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 1°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.

Subotica: U subotu oblačno sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.

Vreme narednih dana: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu Srbije. Na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 3°C, u Negotinu oko 5°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -2°C do 1°C.  
U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i promenljivom oblačnošću tokom dana. Mogući su sunčani intervali, a dnevna temperatura u manjem porastu u odnosu na vikend. U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg. U sredu i četvrtak manji porast temperature, a u petak i za naredni vikend  ponovo hladnije sa snegom, prema današnjoj prognozi.

CRNA GORA: U subotu na severu Crne Gore oblačno sa slabim snegom povremeno, a na jugu suvo sa sunčanim intervalima i burom na Primorju. Maksimalna temperatura od 0°C na severu do 13°C na Primorju, a na Žabljaku -3°C.
CG naredni dani: U nedelju na severu Crne Gore hladnije i oblačno sa slabim snegom povremeno, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju. U ponedeljak suvo sa sunčanim periodima, a u utorak na severu prolazna susnežica i sneg.Slične vesti

PROGNOZA ZA SREDU, 27. Septembar 2023.

26 Sep 2023, 10:51

SRBIJA: U sredu ujutru sveže i ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo uz…

PROGNOZA ZA UTORAK, 26. Septembar 2023.

25 Sep 2023, 14:26

SRBIJA: U utorak toplije uz umerenu oblačnost ujutru i pre podne i duže sunčane periode sredinom…

Prognoza za nedelju, 24. Septembar 2023.

23 Sep 2023, 9:44

SRBIJA: U nedelju u skoro svim krajevima znatno hladnije sa kišom i lokalno jačim pljuskovima.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaCentar za kulturu u Kučevu uspešno…

Centar za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu u saradnji sa Sportskim savezom,Turističkom…

26 Sep 2023, 14:32

DruštvoDan škole Požarevačke gimnazije

Požarevačka gimnazija zagazila u sedamnaestu deeniju postojanja i rada  Prilika da se…

26 Sep 2023, 14:00

DruštvoDan čistih planina je svaki dan…

Svetski dan čistih planina, već više od 20 godina, obeležava se 26. septembra. Ekološki…

26 Sep 2023, 13:57

Kursna lista