PROGNOZA ZA SUBOTU, 26. Novembar 2022.
   25 Nov 2022, 12:57    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SUBOTU, 26. Novembar 2022.

SRBIJA: U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab mraz ponegde. Tokom dana promenljivo oblačno uz vrlo malo sunčanih intervala i sumaglicu. Ponegde na severu i po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u noći ka nedelji. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.
Požarevac: U subotu hladnije jutro i moguća magla. Tokom dana promenljivo oblačno uz sumaglicu i moguće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.
Niš: U subotu suvo sa hladnim jutrom i mogućom maglom ujutru. Tokom dana sumaglica i niska oblačnost. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo.
Užički region: U subotu ujutru slab mraz i moguća magla. Tokom dana niska oblačnost sa sumaglicom. Po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u noći ka nedelji. Vetar slab severoistočni i severni. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje i do 3°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab prizemni mraz ponegde. Tokom dana niska oblačnost sa sumaglicom. Ponegde se magla može zadržati veći deo dana. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 4°C.
Novi Sad: U subotu hladnije jutro sa maglom, a tokom dana oblačno sa sumaglicom i moguće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 3°C.
Subotica: U subotu hladnije jutro sa maglom, a tokom dana pretežno oblačno sa sumaglicom ili maglom. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 3°C.
Vreme narednih dana: U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Samo će na severu Srbije i u Timočkoj Krajini biti pretežno suvo. U nižim predelima zapadne i centralne Srbije ponegde može biti susnežice. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče slaba kiša i susnežica u centralnim i južnim krajevima.. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.
U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju na jugu Srbije. U utorak i sredu suvo uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
CRNA GORA: U subotu naoblačenje, a kasnije uveče slaba kiša, a u planinama slab sneg. Maksimalna temperatura od 8°C do 15°C, na Žabljaku oko 3°C.
CG naredni dani: U nedelju oblačno sa kišom na jugu, a susnežica na severu i sneg u planinama iznad 900 mnv. U ponedeljak i utorak sunčano na jugu, a na severu Crne Gore sa slabim mrazem ujutru i maglom, a tokom dana promenljivo oblačno.



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista