PROGNOZA ZA SUBOTU, 26. Novembar 2022.
   25 Nov 2022, 12:57    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SUBOTU, 26. Novembar 2022.

SRBIJA: U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab mraz ponegde. Tokom dana promenljivo oblačno uz vrlo malo sunčanih intervala i sumaglicu. Ponegde na severu i po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u noći ka nedelji. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 5°C.
Požarevac: U subotu hladnije jutro i moguća magla. Tokom dana promenljivo oblačno uz sumaglicu i moguće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.
Niš: U subotu suvo sa hladnim jutrom i mogućom maglom ujutru. Tokom dana sumaglica i niska oblačnost. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo.
Užički region: U subotu ujutru slab mraz i moguća magla. Tokom dana niska oblačnost sa sumaglicom. Po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u noći ka nedelji. Vetar slab severoistočni i severni. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje i do 3°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab prizemni mraz ponegde. Tokom dana niska oblačnost sa sumaglicom. Ponegde se magla može zadržati veći deo dana. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 4°C.
Novi Sad: U subotu hladnije jutro sa maglom, a tokom dana oblačno sa sumaglicom i moguće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 3°C.
Subotica: U subotu hladnije jutro sa maglom, a tokom dana pretežno oblačno sa sumaglicom ili maglom. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 3°C.
Vreme narednih dana: U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Samo će na severu Srbije i u Timočkoj Krajini biti pretežno suvo. U nižim predelima zapadne i centralne Srbije ponegde može biti susnežice. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče slaba kiša i susnežica u centralnim i južnim krajevima.. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.
U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju na jugu Srbije. U utorak i sredu suvo uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
CRNA GORA: U subotu naoblačenje, a kasnije uveče slaba kiša, a u planinama slab sneg. Maksimalna temperatura od 8°C do 15°C, na Žabljaku oko 3°C.
CG naredni dani: U nedelju oblačno sa kišom na jugu, a susnežica na severu i sneg u planinama iznad 900 mnv. U ponedeljak i utorak sunčano na jugu, a na severu Crne Gore sa slabim mrazem ujutru i maglom, a tokom dana promenljivo oblačno.Slične vesti

Prognoza za petak, 9. Decembar 2022.

8 Dec 2022, 11:16

SRBIJA: U petak toplije i promenljivo oblačno sa slabom kišom u Timočkoj Krajini. U ostalim predelima…

Prognoza za četvrtak, 8. Decembar 2022.

7 Dec 2022, 10:57

SRBIJA: U četvrtak pretežno oblačno sa kišom povremeno. Na severu Srbije hladnije, a na jugu…

PROGNOZA ZA SREDU, 7. Decembar 2022.

6 Dec 2022, 11:46

SRBIJA: U sredu oblačno sa kišom povremeno, a samo na jugu Srbije suvo. Na severu Vojvodine biće…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBojanke i Pažljivkova pravila…

U prisustvu direktora i nastavnika u tri osnovne škole i predškolske ustanove,,Majski…

8 Dec 2022, 14:17

KulturaČetiri decenije Galerije u legatu…

Narodni muzej Požarevac obeležava 40 godina od otvaranja Galerije legata Miodraga Markovića,…

8 Dec 2022, 14:15

SportMladi radnik dočekuje Radnički…

Odbojkaši Mladog radnika dočekuju ekipu „Radničkog“ iz Kragujevca, u okviru…

8 Dec 2022, 14:11

Kursna lista