PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.
   23 Aug 2019, 12:01    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku pojavu kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom sa većom šansom na jugozapadu Srbije. Vetar slab, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C u Dimitrovgradu do 23°C u Vršcu i Beogradu, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

Požarevac: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C.

Niš: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C.

Užički region: U subotu duži sunčani periodi i vrlo toplo. Popodnevni razvoj oblaka može usloviti retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom sa većom šansom u planinama. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 35°C, na Zlatiboru i Tari do 29°C.

VOJVODINA: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana. Popodnevni razvoj oblaka može usloviti retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na severu i severoistoku Vojvodine. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C po Sremu do 23°C u Vršcu, a maksimalna od 32°C na severu do 34°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana. Popodnevni razvoj oblaka može usloviti retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 32°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i tokom većeg dela iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina, ali nešto nestabilnije, pa je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova u toku popodneva. Nešto veća šansa za pljuskove je na jugozapadu Srbije. Maksimalne temperature od 30°C do 35°C.
 
CRNA GORA: U subotu sunčano i vruće. Maksimalna temperatura od 30°C do 36°C, na Žabljaku oko 26°C.

CG naredni dani: Narednih 7 dana i dalje pretežno sunčano i vrućina uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoVINOGRADARI OPŠTINE GOLUBAC PROSLAVILI…

Zaštitnik vinogradara, Sveti Trifun, obeležen je širom zemlje,pa i u opštini…

15 Feb 2020, 18:42

PolitikaVUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA SRBA IZ…

Predstavnici Srba iz Crne Gore i Republike Srpske razgovaraju u Beogradu s predsednikom Srbije…

15 Feb 2020, 15:11

DruštvoDANAS SE OBELEŽAVA MEĐUNARODNI…

Godišnje zbog raka izgubimo jedno i po školsko odeljenje.Danas se obeležava…

15 Feb 2020, 15:07

Kursna lista