PROGNOZA za SUBOTU, 23. Maj 2020.
   22 May 2020, 11:29    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 23. Maj 2020.

SRBIJA: U subotu hladno jutro uz manji porast dnevne temperature u odnosu na petak. Ujutru i pre podne na severu i zapadu Srbije promenljivo oblačno uz moguće malo kratkotrajne kiše. Na istoku i jugu sunčano, a popodne sa sunčanim periodima i u ostalim krajevima. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C u Dimitrovgradu do 11°C u Beogradu, a maksimalna od 20°C do 24°C.
Požarevac: U subotu malo toplije u odnosu na petak uz umerenu oblačnost ujutru i duže sunčane periode popodne. Pre podne je moguća poneka kap kiše. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 22°C.
Niš: U subotu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano sa malo oblaka i toplije nego u petak. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 22°C.
Užički region: U subotu hladno jutro uz manji porast dnevne temperature u odnosu na petak. Ujutru i pre podne promenljivo oblačno uz moguće malo kratkotrajne kiše. Tokom popodneva sunčani periodi uz razilaženje oblaka. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 24°C do 25°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.
VOJVODINA: U subotu ujutru i pre podne promenljivo oblačno uz moguće malo slabe kiše na zapadu i severu Vojvodine. U Banatu suvo sa više sunčanih sati. Tokom popodneva sunčani periodi i na zapadu Vojvodine. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 21°C do 23°C.
Novi Sad: U subotu malo toplije u odnosu na petak uz promenljivu oblačnost ujutru i pre podne sa moguće malo kiše. Tokom popodneva razilaženje oblaka uz sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 22°C.
Subotica: U subotu malo toplije u odnosu na petak uz promenljivu oblačnost ujutru i pre podne uz moguću poneku kap kiše. Tokom popodneva uz duže sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.
 
Vreme narednih dana: U nedelju svežije nego u subotu uz prolazno naoblačenje i povremenu kišu. U ponedeljak, utorak i sredu svežije od proseka za drugu polovinu maja i nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala uz moguću pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano i umereno toplo uz malo oblaka na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 22°C do 26°C, na Žabljaku do 16°C.
CG naredni dani: U nedelju na severu Crne Gore naoblačenje sa slabom kišom povremeno. U ponedeljak, utorak i sredu na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore nestabilno sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 3. Jun 2020.

2 Jun 2020, 12:45

SRBIJA: U sredu malo toplije u odnosu na utorak uz sunčane periode i razvoj oblaka koji mogu usloviti kratkotrajnu kišu…

PROGNOZA za UTORAK, 2. Jun 2020.

1 Jun 2020, 12:35

SRBIJA: U utorak i dalje sveže za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoZbog čega se meso najviše tražilo…

Polako se vraćamo starim navikama u kupovini. Tržište Srbije funkcioniše uobičajeno.…

2 Jun 2020, 13:56

DruštvoPREDSTAVLJANJE PROJEKTA IZ SREDSTAVA…

U SREDU 3. JUNA SA POČETKOM U 10 ČASOVA U NARODNOM MUZEJU VELIKO GRADIŠTE BIĆE PREDSTAVLJEN…

2 Jun 2020, 13:51

SportPRIJEM POBEDNIKA SPORTSKIH IGARA…

TIM SPORTSKIH IGARA MLADIH PROGLASIO JE  EKIPU EKIPU ODBOJKAŠA VELIKOG GRADIŠTA…

2 Jun 2020, 13:42

Kursna lista