PROGNOZA za SUBOTU, 23. Januar 2021.
   22 Jan 2021, 11:56    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 23. Januar 2021.

SRBIJA: U subotu toplo za ovo doba godine uz jak južni i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, kao i na planinama. Tokom dana promenljiva oblačnost sa povremenom kišom na jugozapadu i jugu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini. U ostalim predelima je kiša malo verovatna, posebno u košavskom području. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 1°C u Negotinu do 11°C u Vršcu, a maksimalna od 10°C u Dimitrovgradu i Novom Pazaru do 15°C u Loznici, a u Negotinu samo 6°C uz oblačno vreme i kišu.
Požarevac: U subotu toplo za ovo doba godine uz pojačan južni i jugoistočni vetar. Biće promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i veći deo dana suvo. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 13°C.
Niš: U subotu toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar. Biće promenljivo oblačno sa malo kiša popodne i uveče. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 13°C.
Užički region: U subotu toplo za ovo doba godine uz umeren južni vetar, a na planinama pojačan. Moguća je povremena kiša. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 11°C do 13°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C sa malo kiše uz topljenje snega.
VOJVODINA: U subotu toplo za ovo doba godine uz jak južni i jugoistočni vetar. Tokom dana promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala i u većini predela suvo. Kratkotrajna kiša je moguća popodne i krajem dana na severu Vojvodine. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C na severu do 11°C u Vršcu, a maksimalna od 12°C do 14°C.
Novi Sad: U subotu toplo za ovo doba godine uz pojačan južni i jugoistočni vetar. Biće promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i veći deo dana suvo. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 14°C.
Subotica: U subotu toplo za ovo doba godine uz pojačan južni vetar. Biće promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala i mogućom slabom kišom krajem dana. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 12°C.
Vreme narednih dana: U nedelju takođe toplije od proseka uz naoblačenje sa povremenom kišom. Južni vetar će postepeno slabiti. Krajem dana i u noći ka ponedeljku kiša će biti jača uz postepeni pad temperature. Sneg će se intenzivno topiti na planinama do 1500 mnv uz porast vodostaja na rekama za vikend i početkom iduće sedmice. U ponedeljak zahlađenje sa kišom koja će preći u susnežicu i vlažan sneg i u nižim predelima do kraja dana, najpre na severu i zapadu Srbije. U utorak hladnije uz susnežicu i sneg povremeno, a od srede sledi manji porast temperature.
 
CRNA GORA: U subotu toplo za ovo doba godine uz jak jugo i čestu i obilnu kišu na jugu Crne Gore. Kiša će padati i u planinama do 1400 mnv. Maksimalna temperatura od 8°C do 12°C na severu, na Primorju do 15°C, na Žabljaku do 3°C uz kišu, susnežicu i sneg.
CG naredni dani: U nedelju i dalje toplije od proseka uz jak jugo i obilnu kišu na jugu Crne Gore. Kiša će padati i u planinama do 1400 mnv, a do te visine će se topiti sneg uz porast vodostaja na rekama za vikend i u ponedeljak.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista