PROGNOZA za SUBOTU, 22. Januar 2022.
   21 Jan 2022, 11:17    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 22. Januar 2022.

SRBIJA: U subotu hladno uz novo naoblačenje sa snegom koje se premešta u subotu od severa ka jugu Srbije. Na severu Vojvodine se razvedrava sredinom dana, a popodne i u ostalim predelima severne Srbije uz sunčane periode. Sneg nastavlja da pada u centralnim i južnim predelima popodne i uveče. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C na jugu do -1°C u Negotinu, a maksimalna od -1°C na jugu do 3°C na severu Vojvodine i 4°C u Negotinu. Uveče slab sneg u centralnim i južnim predelima, a u ostalim krajevima suvo. Temperatura u 22h od -4°C do 0°C.
Požarevac: U subotu hladno sa snegom povremeno u prvom delu dana, a popodne suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C, a maksimalna dnevna oko 1°C Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.
Niš: U subotu ujutru mraz i suvo, a zatim naoblačenje sa snegom. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C, a maksimalna dnevna 0°C Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko -3°C.
Užički region: U subotu vrlo hladno i oblačno sa snegom povremeno. Vetar umeren severni, u planinama pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -6°C, a maksimalna dnevna od 0°C do 1°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje sa snegom i najviše -4°C.
VOJVODINA: U subotu ujutru naoblačenje sa snegom koje se brzo premešta od severa ka jugu. Već u toku prepodneva sledi razvedravanje na severu Vojvodine, a popodne i na jugu Vojvodine uz duže sunčane periode. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna dnevna od 1°C do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C do -2°C.
Novi Sad: U subotu ujutru oblačno sa snegom, a sredinom dana razvedravanje i popodne suvo sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna dnevna 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -3°C.
Subotica: U subotu ujutru oblačno sa snegom, a zatim razvedravanje i sunčano od sredine dana. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -4°C, a maksimalna dnevna do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -3°C.
Vreme narednih dana: U nedelju ujutru jači mraz i sunčano po Vojvodini tokom dana, a u ostalom delu Srbije promenljivo oblačno sa slabim snegom povremeno, posebno u južnim predelima. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna dnevna od -2°C do 2°C, u Negotinu do 4°C.
U ponedeljak vrlo hladno sa maksimalnom dnevnom temperaturom malo ispod 0°C u većini krajeva i sa snegom povremeno, osim na severu Srbije gde će biti sunčanih perioda. U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. U sredu prolazno naoblačenje sa slabim snegom povremeno, a u drugoj polovini iduće sedmice sledi postepeni porast temperature.
CRNA GORA: U subotu hladno sa slabim snegom na severu, a na Primorju vedro uz jaku buru ujutru i pojačan severozapadni vetar tokom dana. Maksimalna temperatura od 0°C do 9°C, a na Žabljaku -5°C.
CG naredni dani: U nedelju na Primorju sunčano uz buru ujutru, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno. U ponedeljak na jugu Crne Gore sunčano sa mrazem ujutru i hladno tokom dana, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa slabim snegom. Slično vreme u utorak, a od srede dolazi do postepenog porasta temperature.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista