PROGNOZA za SUBOTU, 21. Mart 2020.
   20 Mar 2020, 15:13    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 21. Mart 2020.

SRBIJA: Još samo u subotu toplo i pretežno sunčano. Krajem dana na severu Vojvodine dolazi do naoblačenja. Vetar slab, pre podne južni, popodne severozapadni, a krajem dana u Vojvodini umeren severni i u pojačanju tokom noći. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 19°C na severu Vojvodine do 24°C na jugu Srbije u Leskovcu. U noći ka nedelji zahlađenje dolazi sa severa.

Požarevac: U subotu toplo i pretežno sunčano. Vetar slab, pre podne južni, popodne severozapadni.  Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 21°C. U noći ka nedelji zahlađenje.

Niš: U subotu sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni ili istočni.  Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 23°C.

Užički region: U subotu vrlo toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Vetar slab južni ili istočni.  Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna dnevna od 21°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari oko 16°C.

VOJVODINA: Još samo u subotu toplo i pretežno sunčano. Kasnije popodne i uveče dolazi do naoblačenja na severu Vojvodine. Vetar slab, ujutru južni, popodne severozapadni, a krajem dana umeren severni i u pojačanju tokom noći.  Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 19°C na severu do 22°C na jugu Vojvodine. U noći ka nedelji zahlađenje sa malo kratkotrajne kiše.

Novi Sad: U subotu toplo i sunčano uz postepeno naoblačenje uveče. Vetar slab, pre podne južni, popodne severozapadni i severni, krajem dana u pojačanju.  Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 20°C.

Subotica: U subotu toplo i sunčano uz postepeno naoblačenje krajem dana. Vetar slab, pre podne južni, popodne severni, krajem dana u pojačanju.  Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 20°C.

Vreme narednih dana: U nedelju dolazi do jačeg zahlađenja i naoblačenja sa prolaznom kišom. Kišna zona se prostire od severa ka jugu Srbije uz pad temperature u toku dana u svim krajevima, pa će popodne i uveče biti hladnije nego ujutru. U ponedeljak i utorak znatno hladnije sa mogućom pojavom susnežice i snega i u nižim predelima. Od sredine sedmnice temperatura u postepenom porastu, a sneg će zameniti povremena kiša.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 18°C do 23°C, na Žabljaku do 14°C.

CG naredni dani: Od nedelje sve hladnije. U ponedeljak i utorak sneg na severu Crne Gore, a na Primorju olujna bura i suvo.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

PROGNOZA za PETAK, 3. April 2020.

2 Apr 2020, 14:29

SRBIJA: U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 2. April 2020.

1 Apr 2020, 12:57

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz u većini krajeva, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDONACIJA KOMPANIJE BAMBI

Grad Požarevac je u vreme vanrednog stanja izazvanog korona virusom dobio nekoliko donacija…

4 Apr 2020, 9:02

KulturaBIBLIOTEKA VELJKO DUGOŠEVIĆ U…

Da li su knjige u vremenu pandemije zaista „najbolje, najbezbednije i najzabavnije društvo“?…

3 Apr 2020, 16:41

DruštvoSPISAK SVIH TRGOVINSKIH OBJEKATA…

GRAD POŽAREVAC OBJAVIO JE SPISAK SVIH TRGOVINSKIH OBJEKATA  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

3 Apr 2020, 15:00

Kursna lista