PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. Januar 2023.
   20 Jan 2023, 12:06    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. Januar 2023.

SRBIJA: U subotu na severu i zapadu hladno sa snegom, a na istoku i jugu Srbije toplije sa kišom povremeno. Vetar na severu slab do umeren severoistočni, a na jugu Srbije južni i jugoistočni. Pritisak oko normale na severu i malo ispod normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 1°C na zapadu i severu Srbije do 9°C na jugoistoku, u Dimitrovgradu. Uveče na istoku i jugu suvo, a na zapadu i severu susnežica i sneg.  Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.
Požarevac: U subotu hladno sa susnežicom i snegom. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Niš: U subotu promenljivo oblačno sa kišom i susnežicom povremeno. Vetar slab do umeren južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna  temperatura 0°C, a maksimalna 5°C.
Užički region: U subotu hladno sa snegom. Vetar slab severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari sneg i najviše oko -3°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U subotu hladno sa susnežicom snegom i dnevnom temperaturom malo iznad 0°C. Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 1°C na severozapadu Vojvodine do 3°C na jugu Banata. Uveče susnežica i sneg na zapadu i severu Vojvodine, a na jugu i istoku Banata suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 2°C.
Novi Sad: U subotu hladno sa snegom. Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna  temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.
Subotica: U subotu hladno sa snegom. Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna  temperatura -1°C, a maksimalna oko 2°C. Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko 0°C.
Vreme narednih dana: U nedelju manji porast temperature i na severu i zapadu Srbije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 9°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 3°C.  
U ponedeljak temperatura dalje raste uz oblačno vreme i pojačan istočni i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. Tokom dana je moguća kiša u većini krajeva. U utorak i sredu promenljivo oblačno i veći deo dana suvo uz dnevnu temperaturu oko 5°C.
CRNA GORA: U subotu hladno sa susnežicom i snegom u nižim predelima na severu Crne Gore, a na Primorju ponovo obilnija kiša uz pojačan jugo. Maksimalna temperatura od 0°C na severu do 12°C na Primorju, a na Žabljaku -2°C uz jak sneg.
CG naredni dani: U nedelju i početkom iduće sedmice temperatura malo raste pa će biti kiše i susnežice povremeno uz pretežno oblačno vreme, a samo na planinama sa snegom.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 29. Januar 2023.

28 Jan 2023, 9:35

SRBIJA: U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu…

Prognoza za subotu, 28. Januar 2023.

27 Jan 2023, 10:18

SRBIJA: U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u…

PROGNOZA ZA PETAK, 27. Januar 2023.

26 Jan 2023, 11:42

SRBIJA: U noći ka petku i u petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaVozio traktor sa upravljao sa…

utrašnjih poslova u Požarevcu, proteklog vikenda, isključili su iz saobraćaja šestoricu…

30 Jan 2023, 11:24

SportSubotičani odneli dva boda iz…

Odbojkaši Spartaka ostvarili su trijumf u jednom od derbija 14. kola Superlige. Popularni…

30 Jan 2023, 11:12

DruštvoGradska opština Kostolac proslavila…

Gradska opština Kostolac obeležila 13. godišnjicu od osnivanja. Prvi saziv Skupštine…

30 Jan 2023, 11:07

Kursna lista