PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jun 2020.
   19 Jun 2020, 10:36    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jun 2020.

SRBIJA: U subotu malo svežije nego u petak i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će popodne usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Samo će u Timočkoj Krajini ostati suvo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 23°C na severozapadu do 27°C u Negotinu i Prijepolju. Uveče su mogući kiša i pljuskovi koji se premeštaju od severa ka jugu Srbije.
Požarevac: U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i razvojem oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 25°C.
Niš: U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 26°C.
Užički region: U subotu malo svežije nego u petak i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će popodne usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 25°C do 27°C, na Zlatiboru i Tari 20°C.
VOJVODINA: U subotu malo svežije nego u petak i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će usloviti povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 24°C. Uveče su mogući kiša i pljuskovi koji se premeštaju od severa ka jugu.
Novi Sad: U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 23°C.
Subotica: U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka koji će usloviti kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 24°C.
 
Vreme narednih dana: U nedelju i početkom iduće sedmice svežije i promenljivo oblačno vreme sa malo sunčanih intervala i čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura znatno ispod proseka za ovo doba godine. Od srede sledi postepeni porast temperature uz više sunčanih sati, ali i dalje uz povoljne uslove za lokalne pljuskove tokom dana.
 
CRNA GORA: U subotu sunčani periodi i toplo uz dnevni razvoj oblaka i pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova na severu Crne Gore. Na Primorju i jugu Crne Gore pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 22°C do 29°C, na Žabljaku 16°C.
CG naredni dani: U nedelju i početkom naredne sedmice nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima. Samo će na Primorju biti više sunčanih sati sa manje oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista