PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.
   31 May 2019, 10:26    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.

SRBIJA: U noći petak na subotu obilna kiša na zapadu i severu Srbije. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru na zapadu i severu. U ostalim krajevima tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 18°C na zapadu Srbije do 23°C na istoku i jugu.

Požarevac: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U subotu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U noći petak na subotu kiša. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru, a tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima popodne i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu sveže za početak juna sa jakom kišom ujutru, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Delimično razvedravanje nastupa najpre na jugu Banata, pa će tamo biti malo toplije u toku popodneva. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 19°C na severu i zapadu Vojvodine do 22°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 19°C.

Subotica: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i dalje promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala uz manji porast temperature. Početkom iduće sedmice postepeno toplije, ali i dalje nestabilno sa kratkotrajnim pljuskovima.
 
CRNA GORA: U subotu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Na Primorju suvo sa dužim sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 16°C do 25°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U nedelju i početkom iduće sedmice bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista