PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.
   31 May 2019, 10:26    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.

SRBIJA: U noći petak na subotu obilna kiša na zapadu i severu Srbije. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru na zapadu i severu. U ostalim krajevima tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 18°C na zapadu Srbije do 23°C na istoku i jugu.

Požarevac: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U subotu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U noći petak na subotu kiša. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru, a tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima popodne i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu sveže za početak juna sa jakom kišom ujutru, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Delimično razvedravanje nastupa najpre na jugu Banata, pa će tamo biti malo toplije u toku popodneva. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 19°C na severu i zapadu Vojvodine do 22°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 19°C.

Subotica: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i dalje promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala uz manji porast temperature. Početkom iduće sedmice postepeno toplije, ali i dalje nestabilno sa kratkotrajnim pljuskovima.
 
CRNA GORA: U subotu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Na Primorju suvo sa dužim sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 16°C do 25°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U nedelju i početkom iduće sedmice bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista