PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.
   31 May 2019, 10:26    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 1. Jun 2019.

SRBIJA: U noći petak na subotu obilna kiša na zapadu i severu Srbije. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru na zapadu i severu. U ostalim krajevima tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 18°C na zapadu Srbije do 23°C na istoku i jugu.

Požarevac: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U subotu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U noći petak na subotu kiša. U subotu sveže za početak juna sa povremeno jakom kišom ujutru, a tokom dana promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima popodne i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu sveže za početak juna sa jakom kišom ujutru, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Delimično razvedravanje nastupa najpre na jugu Banata, pa će tamo biti malo toplije u toku popodneva. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 19°C na severu i zapadu Vojvodine do 22°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 19°C.

Subotica: U noći petak na subotu obilna kiša. U subotu pre podne povremeno jaka kiša, a popodne promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i dalje promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala uz manji porast temperature. Početkom iduće sedmice postepeno toplije, ali i dalje nestabilno sa kratkotrajnim pljuskovima.
 
CRNA GORA: U subotu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore. Na Primorju suvo sa dužim sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 16°C do 25°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: U nedelju i početkom iduće sedmice bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati.

 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 27. Maj 2020.

26 May 2020, 13:08

SRBIJA: U sredu manji porast temperature u odnosu na utorak, ali i dalje svežije od proseka za drugu polovinu maja. Biće…

PROGNOZA za UTORAK, 26. Maj 2020.

25 May 2020, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije i pretežno oblačno sa čestom i lokalno obilnom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.…

PROGNOZA za NEDELJU, 24. Maj 2020.

23 May 2020, 10:21

SRBIJA: U nedelju svežije nego u subotu uz naoblačenje sa kišom. Oblaci zahvataju ujutru Vojvodinu i kišna zona se tokom…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaODRŽANA 34. SEDNICA SKUPŠTINE…

ODRŽANA  JE 34. SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA U VELIKOJ SALI CENTRA ZA KUTLURU UZ POŠTOVANJE…

26 May 2020, 14:37

DruštvoOD SEPTEMBRA ĐAKE PRVAKE OČEKUJE…

Od septembra prvake očekuje novi nastavni predmet pod nazivom Digitalni svet, međutim fond…

26 May 2020, 13:39

DruštvoREFORMA INSPEKCIJA U BRANIČEVSKOM…

KONTAKT CENTAR REPUBLIČKIH INSPEKCIJA KOJI POKRIVA RAD 44 INSPEKCIJE NA REPUBLIČKOM NIVOU…

26 May 2020, 13:18

Kursna lista