PROGNOZA za SUBOTU, 18. Maj 2019.
   17 May 2019, 11:47    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 18. Maj 2019.

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na zapadu i severu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a maksimalna od 23°C u Subotici do 27°C u Leskovcu.

Požarevac: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Krajem dana postoji manja šansa za lokalni pljusak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 25°C.

Niš: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 26°C.

Užički region: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 24°C do 26°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

VOJVODINA: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Kasnije popodne i krajem dana je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 23°C u Subotici do 26°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Krajem dana postoji manja šansa za lokalni pljusak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 25°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna oko 23°C.

Vreme narednih dana: U nedelju još toplije uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Početkom iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i pljuskovima uz manji pad temperature. Vodostaji na Savi i Dunavu će biti u porastu do nedelje, ali bez poplava.
 
CRNA GORA: U subotu sunčanije i toplije, na severu Crne Gore vrlo retka pojava lokalnih pljuskova popodne. Maksimalna temperatura od 20°C do 24°C, na Žabljaku do 16°C. CG naredni dani: U nedelju toplo sa sunčanim periodima, a popodne i krajem dana razvoj oblaka uz pojavu lokalnih pljuskova. U ponedeljak i utorak promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima uz malo svežije vreme.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista