PROGNOZA za SUBOTU, 18. Maj 2019.
   17 May 2019, 11:47    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 18. Maj 2019.

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na zapadu i severu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 12°C, a maksimalna od 23°C u Subotici do 27°C u Leskovcu.

Požarevac: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Krajem dana postoji manja šansa za lokalni pljusak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 25°C.

Niš: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 26°C.

Užički region: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 24°C do 26°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

VOJVODINA: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Kasnije popodne i krajem dana je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 23°C u Subotici do 26°C na jugu Banata.

Novi Sad: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Krajem dana postoji manja šansa za lokalni pljusak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 25°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 9°C, a maksimalna oko 23°C.

Vreme narednih dana: U nedelju još toplije uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Početkom iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i pljuskovima uz manji pad temperature. Vodostaji na Savi i Dunavu će biti u porastu do nedelje, ali bez poplava.
 
CRNA GORA: U subotu sunčanije i toplije, na severu Crne Gore vrlo retka pojava lokalnih pljuskova popodne. Maksimalna temperatura od 20°C do 24°C, na Žabljaku do 16°C. CG naredni dani: U nedelju toplo sa sunčanim periodima, a popodne i krajem dana razvoj oblaka uz pojavu lokalnih pljuskova. U ponedeljak i utorak promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima uz malo svežije vreme.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista