PROGNOZA za SUBOTU, 18. Januar 2020.
   17 Jan 2020, 13:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 18. Januar 2020.

SRBIJA: U subotu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju koji će rasterati maglu i smog, pa se očekuje znatno manja zagađenost vazduha u gradovima na tom području. U ostalim krajevima vetar slab, a magla se može zadržati samo po kotlinama na zapadu i jugu Srbije i u Sremu. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u maglovitoj Požegi do 7°C i Nišu.

Požarevac: U subotu sunčani intervali uz umeren jugoistočni vetar koji će rasterati smog, pa se očekuje znatno manja zagađenost vazduha. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 6°C.

Niš: U subotu ujutru mraz i magla koja se postepeno razilazi. Tokom dana sunčano. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna 7°C.

Užički region: U subotu ujutru mraz i magla koja se zadržava ceo dan po kotlinama. Na planinama sunčano i toplo za januar mesec, ali uz malo nižu temperaturu u odnosu na petak. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -3°C, a maksimalna od 0°C po maglovitim kotlinama do 5°C u sunčanim oblastima. Na Zlatiboru i Tari sunčano i oko 4°C.

VOJVODINA: U subotu sunčani intervali uz umeren jugoistočni vetar u Banatu. U ostalim krajevima vetar slab, a magla se može zadržati pre podne samo po Sremu i ređe na severu Bačke. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 1°C u Sremu do 6°C u Vršcu.

Novi Sad: U subotu sunčani intervali uz malo oblaka. Duvaće slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 3°C.

Subotica: U subotu sunčani intervali uz sumaglicu i umerenu oblačnost. Duvaće slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 2°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i ponedeljak oblačnije uz pad temperature i pojavu sasvim slabog snega, ali ne u svim krajevima. Moguće je najviše 1 do 2 cm snega, pre svega u zapadnoj Srbiji. U utorak i sredu suvo uz slab vetar i mraz ujutru i ponovo moguću maglu.

CRNA GORA: U subotu sunčani periodi sa malo oblaka i toplo za ovo doba godine, ali uz par stepeni nižu temperaturu u odnosu na petak. Na severu Crne Gore ujutru mraz i magla po kotlinama. Maksimalna temperatura od 9°C do 15°C na jugu, na Žabljaku 3°C, a po kotlinama sa maglom hladnije, oko 0°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak će biti oblačnije uz šansu za slabe padavine, na Primorju slaba kiša u nedelju, a na severu Crne Gore slab sneg. Od utorka sunčano.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista