PROGNOZA za SUBOTU, 18. Januar 2020.
   17 Jan 2020, 13:53    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 18. Januar 2020.

SRBIJA: U subotu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju koji će rasterati maglu i smog, pa se očekuje znatno manja zagađenost vazduha u gradovima na tom području. U ostalim krajevima vetar slab, a magla se može zadržati samo po kotlinama na zapadu i jugu Srbije i u Sremu. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u maglovitoj Požegi do 7°C i Nišu.

Požarevac: U subotu sunčani intervali uz umeren jugoistočni vetar koji će rasterati smog, pa se očekuje znatno manja zagađenost vazduha. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 6°C.

Niš: U subotu ujutru mraz i magla koja se postepeno razilazi. Tokom dana sunčano. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna 7°C.

Užički region: U subotu ujutru mraz i magla koja se zadržava ceo dan po kotlinama. Na planinama sunčano i toplo za januar mesec, ali uz malo nižu temperaturu u odnosu na petak. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -3°C, a maksimalna od 0°C po maglovitim kotlinama do 5°C u sunčanim oblastima. Na Zlatiboru i Tari sunčano i oko 4°C.

VOJVODINA: U subotu sunčani intervali uz umeren jugoistočni vetar u Banatu. U ostalim krajevima vetar slab, a magla se može zadržati pre podne samo po Sremu i ređe na severu Bačke. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 1°C u Sremu do 6°C u Vršcu.

Novi Sad: U subotu sunčani intervali uz malo oblaka. Duvaće slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 3°C.

Subotica: U subotu sunčani intervali uz sumaglicu i umerenu oblačnost. Duvaće slab jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 2°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i ponedeljak oblačnije uz pad temperature i pojavu sasvim slabog snega, ali ne u svim krajevima. Moguće je najviše 1 do 2 cm snega, pre svega u zapadnoj Srbiji. U utorak i sredu suvo uz slab vetar i mraz ujutru i ponovo moguću maglu.

CRNA GORA: U subotu sunčani periodi sa malo oblaka i toplo za ovo doba godine, ali uz par stepeni nižu temperaturu u odnosu na petak. Na severu Crne Gore ujutru mraz i magla po kotlinama. Maksimalna temperatura od 9°C do 15°C na jugu, na Žabljaku 3°C, a po kotlinama sa maglom hladnije, oko 0°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak će biti oblačnije uz šansu za slabe padavine, na Primorju slaba kiša u nedelju, a na severu Crne Gore slab sneg. Od utorka sunčano.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 23. Septembar 2020.

22 Sep 2020, 11:18

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo uz razvoj oblačnosti tokom dana sa mogućom kišom…

PROGNOZA za UTORAK, 22. Septembar 2020.

21 Sep 2020, 10:55

SRBIJA: U utorak sunčano i toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije može usloviti kišu…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.

19 Sep 2020, 10:17

SRBIJA: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaU Kučevu danas zasedalo Opštinsko…

Opštinska Vlada  u Kučevu na današnjoj sednici kojom je predsedavao predsednik…

22 Sep 2020, 18:42

DruštvoUgostitelji i rukovodstvo opštine…

Na zajedničkom sastanku prerdsednika opštine Dragana Milića I njegovih saradnika sa…

22 Sep 2020, 18:31

Servisne informacijeTopličina ulica bez vode

JKP " Vodovod i kanalizacija" Požarevac obaveštava korisnike da će zbog radova…

22 Sep 2020, 16:39

Kursna lista