PROGNOZA za SUBOTU, 16. Maj 2020.
   15 May 2020, 13:02    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 16. Maj 2020.

SRBIJA: U subotu niža i prijatnija temperatura, osim na krajnjem jugu Srbije, gde se zadržava vrlo toplo vreme, mada i tamo nekoliko stepeni manje nego u petak. Preovlađivaće suvo vreme sa sunčanim intervalima. U toku popodneva sa jugozapada se premešta promenljiva oblačnost sa malom šansom da ponegde bude po koja kap kiše. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C na severu Vojvodine do 17°C u Negotinu, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 30°C na krajnjem jugu Srbije, u Vranju.
Požarevac: U subotu svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab  severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.
Niš: U subotu toplo, ali sa nižom temperaturom u odnosu na petak. Biće umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, a maksimalna oko 27°C.
Užički region: U subotu niža i prijatnija temperatura uz suvo vreme i promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 27°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari do 22°C.
VOJVODINA: U subotu svežije sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost sa malom šansom da ponegde bude po koja kap kiše krajem dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 23°C na jugu.
Novi Sad: U subotu svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna oko 21°C.
Subotica: U subotu niža temperatura uz suvo vreme sa sunčanim periodima i umerenom oblačnošću popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 21°C.
 
Vreme narednih dana: U nedelju suvo sa sunčanim periodima. Na severu malo niža i prijatnija temperatura, a na jugu Srbije vrućina. U ponedeljak i utorak toplije, posebno na jugu Srbije gde će biti oko 30°C. U sredu zahlađenje sa kišom i pljuskovima zahvata najpre severne krajeve i brzo se premešta ka jugu Srbije. U četvrtak i petak hladnije od proseka za maj mesec Od srede do subote svežije i prijatnije vreme sa malo kiše u sredu, a zatim suvo.
 
CRNA GORA: U subotu toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 26°C do 33°C, na Žabljaku 22°C.
CG naredni dani: U nedelju i početkom iduće sedmice još toplije vreme uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od 30°C do 35°C u dolini Zete i Morače. Na severu Crne Gore su mogući retki lokalni pljuskovi popodne. U sredu i četvrtak svežije sa kišom i pljuskovima.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista