PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.
   14 Feb 2020, 11:03    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji prestaje. Više sunčanih sati biće na severu Srbije, a znatno manje na jugu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 10°C, u Negotinu do 12°C.

Požarevac: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 9°C.

Niš: U subotu promenljivo oblačno, od sredine dana sa sunčanim intervalima Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 8°C.

Užički region: U subotu suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Na planinama ujutru slab sneg koji brzo prestaje. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 7°C do 9°C, na Zlatiboru i Tari do 2°C uz slab sneg rano ujutru.

VOJVODINA: U subotu suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 8°C do 10°C.

Novi Sad: U subotu suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna 9°C.

Subotica: U subotu suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna 10°C..

Vreme narednih dana: U nedelju ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Izuzetak će biti pojedine kotline gde se može duže zadržati magla. U ponedeljak sunčano i još toplije vreme od uz maksimalne temperature od 15°C do čak 20°C ponegde. Od utorka promenljivo oblačno i postepeno svežije sa mogućom povremenom kišom od srede, a na planinama sa snegom.
 
CRNA GORA: U subotu na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 5°C do 16°C, na Žabljaku najviše -1°C.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije. Sunčano i u utorak uz naoblačenje popodne. U sredu i četvrtak oblačno i hladnije sa kišom, a u planinama sa snegom.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

PROGNOZA za SREDU, 12. Februar 2020.

11 Feb 2020, 11:35

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva. U sredu suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugozapadu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista