PROGNOZA za SUBOTU, 14. Decembar 2019.
   13 Dec 2019, 11:07    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 14. Decembar 2019.

SRBIJA: U subotu malo hladnije i oblačno sa povremenom slabom kišom, a na planinama sa snegom. Biće malo padavina. U toku popodneva sledi razvedravanje na severu Vojvodine. Vetar slab do umeren severozapadni i severni, s tim što će rano ujutru u Banatu duvati umeren jugoistok. Pritisak ispod normale i u porastu.Jutarnja temperatura od 2°C u Požegi do 9°C u Vršcu, a maksimalna od 6°C do 10°C. Veče će biti hladnije na severu nego jutro.

Požarevac: U subotu malo hladnije sa prolaznom slabom kišom povremeno. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna do 8°C.

Niš: U subotu malo hladnije sa prolaznom kišom. Vetar ujutru slab istočni, a popodne slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 9°C.

Užički region: U subotu malo hladnije sa prolaznom kišom, a na planinama sa slabim snegom. Biće malo padavina. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 7°C, na Zlatiboru i Tari oko 2°C sa snegom povremeno.

VOJVODINA: U subotu malo hladnije i oblačno sa povremenom slabom kišom, a na planinama sa snegom. Biće malo padavina. U toku popodneva sledi razvedravanje na severu Vojvodine. Vetar slab do umeren severozapadni i severni tokom dana, s tim što će rano ujutru u Banatu duvati umeren do pojačan jugoistok pre nego što skrene na severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura od 5°C na severu do 9°C u Vršcu, a maksimalna od 6°C na severu do 9°C na jugu Banata. Veče će biti hladnije od jutra.

Novi Sad: U subotu malo hladnije sa prolaznom slabom kišom povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna oko 6°C, a minimalna uveče 3°C.

Subotica: U subotu malo hladnije sa prolaznom slabom kišom povremeno. Popodne sledi delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna oko 6°C, a minimalna uveče 3°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i tokom većeg dela iduće sedmice toplo vreme za ovo doba godine uz slab južni i jugoistočni vetar i pretežno sunčano tokom dana. Međutim, u jutarnjim satima biće magle koja se može duže zadržati po kotlinama, kao i u većem delu zapadne i južne Srbije uz hladnije vreme. U tim oblastima će se formirati tkzv. Temperaturna inverzija, pa će na planinama biti znatno toplije nego u nizijama. Tokom prva tri dana iduće sedmice na Zlatiboru maksimalna temperatura može dostići 15°C, a na Kopaoniku na 1700 mnv do 10°C uz topljenje postojećeg manjeg snežnog pokrivača.

CRNA GORA: U subotu kiša prestaje pre podne uz delimično razvedravanje na Primorju, a na severu povremena kiša u toku dana, a u planinama iznad 1000 mnv sneg. Maksimalna temperatura od 5°C do 16°C na jugu, na Zabljaku do 0°C uz slab sneg povremeno.

CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak sunčano i toplije. Iduće sedmice toplo za ovo doba godine uz naoblačenje sredinom sedmice i sa malo kiše u četvrtak i petak.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista