PROGNOZA za SUBOTU, 11. Jul 2020.
   10 Jul 2020, 11:22    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 11. Jul 2020.

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i predveče naoblačenje sa kišom i pljuskovima na krajnjem jugozapadu Srbije. Tokom noći ka nedelji, u nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje koje dolazi sa severozapada zahvata severne, zapadne i centralne predele zemlje uz prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom uz pad temperature. Vetar slab slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 32°C do 35°C.
Požarevac: U subotu sunčano i vrlo toplo. Tokom noći ka nedelji i u nedelju rano ujutru naoblačenje. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna oko 33°C.
Niš: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura oko 19°C, a maksimalna do 34°C.
Užički region: U subotu sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i predveče naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Vetar slab severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna od 33°C do 35°C, na Zlatiboru i Tari oko 29°C.
VOJVODINA: U subotu sunčano i vrlo toplo. U noći ka nedelji i u nedelju rano ujutru naoblačenje sa prolaznom kišom povremeno. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 18°C do 24°C, a maksimalna od 32°C do 34°C.
Novi Sad: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 34°C.
Subotica: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura oko 20°C, a maksimalna do 33°C.
Vreme narednih dana: U nedelju za oko 10°C niža i prijatnija temperatura u odnosu na subotu uz umerenu oblačnost sa slabom kišom uglavnom u severnim i zapadnim krajevima. U južnim, jugoistočnim i istočnim krajevima može ostati suvo. Popodne prestanak padavina u svim krajevima. U ponedeljak i utorak sunčano i prijatno toplo uz ponovni porast temperatura i svakim danom sve toplije do kraja sledeće sedmice.
 
CRNA GORA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Na severu kasnije popodne i uveče naoblačenje uz prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 31°C do 36°C u Podgorici, na Žabljaku 27°C.
CG naredni dani: U nedelju na severu Crne Gore sa više oblačnosti i moguću slabu prolaznu kišu uz značajniji pad temperature. Na Primorju i dalje sunčano i vrlo toplo. Popodne i predveče na Primorju sa slabom do umerenom prolaznom oblačnošću. Od ponedeljka do kraja sledeće kraja sedmice suvo i pretežno sunčano uz slabu prolaznu oblačnost na severu uz ponovni porast temperatura od utorka.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Avgust 2020.

12 Aug 2020, 13:13

SRBIJA: U četvrtak sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Samo je na jugozapadu popodne moguća ređa pojava lokalnih…

Prognoza za sredu, 12. avgust 2020.

11 Aug 2020, 11:55

SRBIJA: U sredu par stepeni niža temperatura u odnosu na vrlo toplo utorak. U toku dana uz sunčane periode i razvoj oblaka…

Prognoza za utorak, 11. avgust 2020.

10 Aug 2020, 11:10

SRBIJA: U utorak preovlađujuće sunčano, vrlo toplo i sparno vreme. Umerene oblačnosti biće pre podne na severu Vojvodine.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoTretman suzbijanja larvi komaraca…

Iz opštine Kučevo obaveštavaju građane da će u subotu 15. I u ponedeljak 17.avgusta ukoliko…

12 Aug 2020, 18:01

ZdravljeGOLUBAC: Daj krv,jer jedna kap…

CRVENI KRST GOLUBAC U SARADNJI SA INSTITUTOM ZA TRANSFUZIJU KRVI SRBIJE, U ČETVRTAK, 13. AVGUSTA,…

12 Aug 2020, 17:36

Vremenska prognozaPROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Avgust…

SRBIJA: U četvrtak sunčano i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Samo je na jugozapadu…

12 Aug 2020, 13:13

Kursna lista