PROGNOZA za SUBOTU, 10. Oktobar 2020.
   9 Oct 2020, 11:45    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 10. Oktobar 2020.

SRBIJA: U subotu jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka pre podne i par stepeni toplije nego u petak. Vetar slab južni, istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo.
Požarevac: U subotu jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka pre podne i par stepeni toplije nego u petak. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 21°C.
Niš: U subotu jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u petak. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 21°C.
Užički region: U subotu jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i nekoliko stepeni toplije nego u petak. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 17°C.
VOJVODINA: U subotu jutro vrlo hladno, a tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka pre podne i par stepeni toplije nego u petak. Vetar slab južni, istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo.
Novi Sad: U subotu jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i par stepeni toplije nego u petak. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 21°C.
Subotica: U subotu jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i par stepeni toplije nego u petak. Vetar slab južni ili istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 21°C.
Vreme narednih dana: U nedelju sunčani periodi uz hladno jutro, a tokom dana umereno toplo uz maksimalnu temperaturu oko 20°C ili malo iznad 20°C. U ponedeljak dolazi do novog naoblačenja koje će usloviti kišu, najpre na zapadu i severu Srbije, dok će na istoku i jugu ostati suvo do popodne. Temperatura u padu. U utorak znatno hladnije i kiša u većini predela, a dnevna temperatura samo malo iznad 10°C. U sredu i četvrtak malo toplije uz novu kišu u četvrtak.
 
CRNA GORA: U subotu sunčano i umereno toplo tokom dana sa vrlo hladnim jutrom u unutrašnjosti.  Pritisak iznad normale. Maksimalna temperatura od 20°C do 25°C, na Žabljaku do 15°C.
CG naredni dani: U nedelju sunčano u prvom delu dana, a popodne postepeno naoblačenje i kiša u noći ka ponedeljku. Od ponedeljka do petka česta i obilna kiša, posebno na jugu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 28. Oktobar 2020.

27 Oct 2020, 12:12

SRBIJA: U sredu ujutru ponegde magla u zapadnoj i južnoj Srbiji, kao i u Timočkoj Krajini. U toku dana malo do umereno oblačno…

PROGNOZA za UTORAK, 27. Oktobar 2020.

26 Oct 2020, 11:18

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Na zapadu i jugu Srbije ujutru ponegde magla po kotlinama…

PROGNOZA za NEDELJU, 25. Oktobar 2020.

24 Oct 2020, 10:04

SRBIJA: U nedelju pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Malo sunčanih intervala biće na krajnjem jugu Srbije.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDestinacijski rezervacioni sistem…

Destinacijski rezervacioni sistem osmišljen je tako da omogući svim zainteresovanim…

29 Oct 2020, 9:34

ZdravljeZemunska bolnica treći put u kovid…

Bolnica za neurologiju u KBC Zemun od danas je ponovo u kovid sistemu i primaće pacijente…

29 Oct 2020, 9:23

PolitikaU četvrtak u Golupcu zaseda lokalni…

U četvrtak 29.og-ovog meseca u Golupcu će zasedati lokalni parlament koji je zakazao predsednik…

28 Oct 2020, 19:26

Kursna lista