PROGNOZA za SUBOTU, 10. Novembar 2018.
   9 Nov 2018, 10:45    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 10. Novembar 2018.

SRBIJA: U subotu ujutru ponegde magla, posebno u zapadnoj i južnoj Srbiji. Tokom dana suvo uz duže sunčane periode sa malo oblaka na severozapadu. Vetar slab jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju i južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na zapadu i jugu do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 15°C do 19°C.

Požarevac: U subotu sunčano. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.
Niš: U subotu sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U subotu ujutru je moguća magla. U toku dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine uz malo oblaka popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 17°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari oko 14°C.

VOJVODINA: U subotu pretežno sunčano sa malo oblaka popodne na severozapadu Vojvodine. Vetar slab jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Somboru do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 16°C do 18°C.

Novi Sad: U subotu pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine sa malo oblaka popodne. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine sa malo oblaka popodne. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 16°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz maksimalnu temperaturu oko 20°C što je znatno iznad proseka. Vetar će biti slabiji u pomoravlju i podunavlju, a u jutarnjim satima je moguća magla na zapadu i jugu Srbije. Od sredine iduće sedmice postepeno hladnije.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura od 17°C do 23°C, na Žabljaku oko 12°C. CG naredni dani: U nedelju i početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 18. Januar 2019.

17 Jan 2019, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom zahvata najpre sever i zapad Srbije uz postepeni pad temperature. Na planinama sneg…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUČENICI POLJOPRIVREDNE ŠKOLE U…

POLJOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA SONJA MARINKOVIĆ IZ POŽAREVCA DOBILA JE BESPOVRATNA…

17 Jan 2019, 15:10

PolitikaUVODNO OBRAĆANJE VUČIĆA I PUTINA

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i građanima…

17 Jan 2019, 15:03

PolitikaLavrov doputovao u Beograd

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić dočekao je sinoć na beogradskom aerodromu "Nikola…

17 Jan 2019, 13:56

Kursna lista