PROGNOZA za SUBOTU, 10. Novembar 2018.
   9 Nov 2018, 10:45    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SUBOTU, 10. Novembar 2018.

SRBIJA: U subotu ujutru ponegde magla, posebno u zapadnoj i južnoj Srbiji. Tokom dana suvo uz duže sunčane periode sa malo oblaka na severozapadu. Vetar slab jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju i južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na zapadu i jugu do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 15°C do 19°C.

Požarevac: U subotu sunčano. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.
Niš: U subotu sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U subotu ujutru je moguća magla. U toku dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine uz malo oblaka popodne. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 17°C do 18°C, na Zlatiboru i Tari oko 14°C.

VOJVODINA: U subotu pretežno sunčano sa malo oblaka popodne na severozapadu Vojvodine. Vetar slab jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Somboru do 8°C u Vršcu, a maksimalna od 16°C do 18°C.

Novi Sad: U subotu pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine sa malo oblaka popodne. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine sa malo oblaka popodne. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 16°C.

Vreme narednih dana: U nedelju i početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz maksimalnu temperaturu oko 20°C što je znatno iznad proseka. Vetar će biti slabiji u pomoravlju i podunavlju, a u jutarnjim satima je moguća magla na zapadu i jugu Srbije. Od sredine iduće sedmice postepeno hladnije.
 
CRNA GORA: U subotu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura od 17°C do 23°C, na Žabljaku oko 12°C. CG naredni dani: U nedelju i početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 20. Novembar 2018.

19 Nov 2018, 11:17

SRBIJA: U utorak oblačno, malo toplije i vetrovito sa kišom. Samo će u Timočkoj Krajini padati sneg, a moguća je i ledena…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Novembar 2018.

16 Nov 2018, 11:18

SRBIJA: U subotu još hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. U Timočkoj Krajini oblačnije i moguća je…

PROGNOZA za PETAK, 16. Novembar 2018.

15 Nov 2018, 11:22

SRBIJA: U petak još malo hladnije i promenljivo oblačno. Po Vojvodini sa dužim sunčanim periodima, a na zapadu i jugozapadu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaKosovo diskriminiše sve što je…

Premijerka Ana Brnabić istakla je u Beču da Priština taksama suprotnim CEFTA sporazumu diskriminiše…

19 Nov 2018, 12:47

DruštvoUČENICI POLJOPRIVREDNE ŠKOLE PROMOVISALI…

POLJOPRIVREDNA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA SONJA MARINKOVIĆ ORGANIZOVALA JE PROMOCIJU SVOJA…

19 Nov 2018, 11:26

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 20. Novembar…

SRBIJA: U utorak oblačno, malo toplije i vetrovito sa kišom. Samo će u Timočkoj Krajini padati…

19 Nov 2018, 11:17

Kursna lista