PROGNOZA za SUBOTU, 10. April 2021.
   9 Apr 2021, 11:41    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SUBOTU, 10. April 2021.

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz, osim na severu Srbije gde će biti manja šansa za temperature ispod 0°C u ranim jutarnjim satima. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u petak, a popodne uz malo do umereno naoblačenje na zapadu Srbije koje se premešta krajem dana ka istočnim predelima. Vetar slab južni i jugoistočni, na jugu Srbije promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C u Leskovcu, Požegi i Dimitrovgradu do 5°C u Beogradu, a maksimalna od 17°C do 20°C.
Požarevac: U subotu pretežno sunčano i toplije nego u petak uz malo oblaka kasnije popodne. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C u centru, na obodu grada oko 1°C, a maksimalna 19°C.
Niš: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije nego u petak. Vetar slab promenljivog  pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 20°C.
Užički region: U subotu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplije nego u petak za oko 5°C.  Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do -1°C, a maksimalna od 19°C do 20°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.
VOJVODINA: U subotu ujutru je manja šansa za slab prizemni slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u petak uz malo oblaka popodnekoji dolaze sa zapada. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 18°C do 19°C.
Novi Sad: U subotu pretežno sunčano u prvom delu dana i toplije nego u petak.  Popodne će biti male do umerene oblačnosti. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna do 19°C.
Subotica: U subotu sunčano i toplije nego u petak. Kasnije popodne će biti malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, a maksimalna oko 18°C.
Vreme narednih dana: U nedelju toplo uz duže sunčane periode pre podne, a popodne umereno naoblačenje dolazi sa zapada. U ponedeljak još toplije sa dužim sunčanim periodima. U utorak takođe toplo uz naoblačenje popodne sa mogućom kišom i lokalnim pljuskovima na severu i zapadu Srbije u toku popodneva. U sredu zahlađenje sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U subotu sunčani periodi sa umerenom oblačnošću i malo toplije. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Žabljaku do 9°C.
CG naredni dani: U nedelju i ponedeljak duži sunčani periodi i još toplije. U utorak postepeno naoblačenje sa kišom, najpre na Primorju. U sredu svežije sa kišom.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista