PROGNOZA ZA SREDU, 8. Mart 2023.
   7 Mar 2023, 12:49    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA SREDU, 8. Mart 2023.

SRBIJA: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malom do umerenom oblačnošću. Nešto više oblaka biće na severu Vojvodine gde je moguća poneka kap kiše. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 15°C u Subotici do 20°C u Kragujevcu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.
Požarevac: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 4
°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura oko 12°C u 22h.
Niš: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 19°C.
Užički region: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari relativno toplo sa sunčanim periodima i najviše oko 10°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim intervalima i umerenom oblačnošću. Nešto više oblaka biće na severu Vojvodine gde je moguća poneka kap kiše. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 15°C u Subotici do 18°C na jugu Vojvodine. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 11°C.
Novi Sad: U sredu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim intervalima i umerenom oblačnošću. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura oko 10°C u 22h.
Subotica: U sredu promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala i uz moguću kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo. Temperatura oko 8°C u 22h.
Vreme narednih dana: U četvrtak toplo sa sunčanim periodima uz naoblačenje sa kišom na severu Vojvodine koje se popodne širi na veći deo severne Srbije, a uveče zahvata i centralne i južne predele. Vetar umeren južni i jugozapadni, popodne na severu Srbije zapadni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 16°C do 20°C. Uveče kiša u severnim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.
U petak oblačno sa kišom na jugozapadu i jugu Srbije i u centralnim predelima, a na severu suvo sa sunčanim intervalima. U subotu toplo uz novo naoblačenje sa kišom popodne i uveče na severu Srbije. U nedelju svežije uz razvedravanje na severu i kišu na jugu Srbije, a u planinama sa snegom koji prestaje tokom dana. Od ponedeljka ponovo toplo za ovo doba godine.
CRNA GORA: U sredu promenljivo oblačno sa povremenom slabom kišom. Samo na krajnjem severu Crne Gore suvo. Maksimalna temperatura od 10°C do 16°C, na Žabljaku oko 6°C.
CG naredni dani: U četvrtak i petak promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Obilnija kiša je moguća u petak u južnim predelima. Za vikend na jugu suvo, a na severu Crne Gore u subotu krajem dana naoblačenje sa kišom. U nedelju na Primorju bura, a u planinama na severu ujutru sneg,  a popodne suvo.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 26. Mart 2023.

25 Mar 2023, 9:18

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi i prijatno toplo tokom dana uz slab do umeren južni i…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Mart 2023.

24 Mar 2023, 11:30

SRBIJA: U subotu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu većini krajeva uz pad dnevne…

PROGNOZA ZA PETAK, 24. Mart 2023.

23 Mar 2023, 12:05

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u mnogim mestima do 25°C, a ponegde…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista