PROGNOZA za SREDU, 8. Maj 2019.
   7 May 2019, 11:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 8. Maj 2019.

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak uz malo oblaka na istoku i jugu Srbije. Vetar slab promenljiv, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u Požegi do 8°C u Negotinu, a maksimalna od 17°C u Vršcu i Dimitrovgradu do 21°C u najtoplijem Prijepolju.

Požarevac: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 19°C.

Niš: U sredu jutro vrlo hladno. Tokom dana pretežno sunčano uz malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar slab severozapadni, a krajem dana severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 19°C.

Užički region: U sredu jutro vrlo hladno, blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab promenljiv, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u do 3°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak uz malo oblaka na istoku Vojvodine. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 17°C na jugoistoku Banata do 19°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 18°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak novo naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature. U petak i subotu sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. U subotu kasnije popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U nedelju promenljivo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak hladnije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i toplije uz vrlo hladno jutro na severu Crne Gore, ponegde uz slab mraz. Maksimalna temperatura od 16°C do 21°C, na Žabljaku do 11°C. CG naredni dani:, U četvrtak oblačno i prolazna kiša. U petak i subotu sunčani periodi i toplije, a u nedelju i ponedeljak česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista