PROGNOZA za SREDU, 8. Maj 2019.
   7 May 2019, 11:15    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 8. Maj 2019.

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak uz malo oblaka na istoku i jugu Srbije. Vetar slab promenljiv, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u Požegi do 8°C u Negotinu, a maksimalna od 17°C u Vršcu i Dimitrovgradu do 21°C u najtoplijem Prijepolju.

Požarevac: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 19°C.

Niš: U sredu jutro vrlo hladno. Tokom dana pretežno sunčano uz malo oblaka i toplije nego u utorak. Vetar slab severozapadni, a krajem dana severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 19°C.

Užički region: U sredu jutro vrlo hladno, blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab promenljiv, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C u do 3°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 14°C.

VOJVODINA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde blizu 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u utorak uz malo oblaka na istoku Vojvodine. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne i uveče južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 17°C na jugoistoku Banata do 19°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U sredu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u utorak. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 18°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak novo naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature. U petak i subotu sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. U subotu kasnije popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U nedelju promenljivo sa mestimičnom kišom i pljuskovima, a u ponedeljak hladnije sa kišom u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U sredu sunčano i toplije uz vrlo hladno jutro na severu Crne Gore, ponegde uz slab mraz. Maksimalna temperatura od 16°C do 21°C, na Žabljaku do 11°C. CG naredni dani:, U četvrtak oblačno i prolazna kiša. U petak i subotu sunčani periodi i toplije, a u nedelju i ponedeljak česta kiša i pljuskovi uz svežije vreme.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista