PROGNOZA za SREDU, 7. Oktobar 2020.
   6 Oct 2020, 12:32    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 7. Oktobar 2020.

SRBIJA: U sredu ujutru suvo, a tokom prepodneva naoblačenje sa kišom zahvata najpre zapadne i severne predele, a popodne i ostale krajeve. Vetar pre podne slab južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na umeren severozapadni na severu Srbije. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 16°C na severu Vojvodine do 24°C u Negotinu. Uveče kiša u većini predela.
Požarevac: U sredu ujutru suvo uz postepeno naoblačenje, a popodne i uveče kiša. Vetar slab južni i jugoistočni, a krajem dana umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 22°C.
Niš: U sredu pre podne suvo, a popodne postepeno naoblačenje koje donosi kišu i lokalne pljuskove. Duvaće slab južni vetar. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 23°C, popodne u padu.
Užički region: U sredu ujutru suvo uz postepeno naoblačenje koje donosi kišu od sredine dana. Vetar slab južni i istočni, a popodne u skretanju zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 18°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari do 15°C i u padu popodne.
VOJVODINA: U sredu ujutru suvo, a tokom prepodneva naoblačenje sa kišom zahvata najpre zapadne predele Vojvodine i širi se na sve krajeve tokom dana. Vetar pre podne slab južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 10°C do 13°C, a maksimalna od 16°C na severu Vojvodine do 22°C na jugoistoku Banata. Uveče kiša koja postepeno prestaje na severozapadu Vojvodine.
Novi Sad: U sredu ujutru suvo, ali uz postepeno naoblačenje koje donosi kišu od sredine dana. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 19°C.
Subotica: U sredu naoblačenje sa kišom i padom temperature. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 16°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak hladnije uz povremenu kišu, osim na severozapadu Srbije gde će biti suvo. U petak i za vikend sunčanije vreme uz porast temperature, ali uz vrlo hladno jutro u subotu i nedelju sa Tmin ponegde svega oko 5°C. 
 
CRNA GORA: U sredu svežije i oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Pritisak oko normale. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani: U četvrtak na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore umereno oblačno. U petak i za vikend svugde više sunčanih sati uz porast temperature.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 28. Oktobar 2020.

27 Oct 2020, 12:12

SRBIJA: U sredu ujutru ponegde magla u zapadnoj i južnoj Srbiji, kao i u Timočkoj Krajini. U toku dana malo do umereno oblačno…

PROGNOZA za UTORAK, 27. Oktobar 2020.

26 Oct 2020, 11:18

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Na zapadu i jugu Srbije ujutru ponegde magla po kotlinama…

PROGNOZA za NEDELJU, 25. Oktobar 2020.

24 Oct 2020, 10:04

SRBIJA: U nedelju pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Malo sunčanih intervala biće na krajnjem jugu Srbije.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeZemunska bolnica treći put u kovid…

Bolnica za neurologiju u KBC Zemun od danas je ponovo u kovid sistemu i primaće pacijente…

29 Oct 2020, 9:23

PolitikaU četvrtak u Golupcu zaseda lokalni…

U četvrtak 29.og-ovog meseca u Golupcu će zasedati lokalni parlament koji je zakazao predsednik…

28 Oct 2020, 19:26

KulturaTri violine Jana Nemčeka ustupljene…

Izdvojenom odelenju u Velikom Gradištu  Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac’’…

28 Oct 2020, 19:09

Kursna lista