PROGNOZA za SREDU, 5. Jun 2019.
   4 Jun 2019, 11:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 5. Jun 2019.

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Obilna kiša na slivu Ibra i zapadne i južne Morave usloviće nove lokalne poplave danas i sutra uz obalu Velike Morave. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 22°C na istoku do 26°C na zapadu Srbije.

Požarevac: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 23°C.

Niš: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Užički region: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 25°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

VOJVODINA: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab do umeren jugoistočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 23°C na istoku do 25°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 25°C.

Subotica: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 24°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa dužim sunčanim periodima i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove na severu i istoku Srbije. U petak i za vikend sunčano uz dalji porast temperature koja će biti oko ili malo iznad 30°C u svim krajevima. Iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka.
 
CRNA GORA: U sredu promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju pretežno suvo i više sunčanih sati. Maksimalna temperatura od 18°C do 24°C, na Žabljaku oko 15°C. CG naredni dani: Od četvrtka pretežno sunčano i sve toplije uz početak pravog leta za vikend. Iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista