PROGNOZA za SREDU, 5. Jun 2019.
   4 Jun 2019, 11:55    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 5. Jun 2019.

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Obilna kiša na slivu Ibra i zapadne i južne Morave usloviće nove lokalne poplave danas i sutra uz obalu Velike Morave. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 22°C na istoku do 26°C na zapadu Srbije.

Požarevac: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 23°C.

Niš: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Užički region: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 25°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

VOJVODINA: U sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab do umeren jugoistočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 23°C na istoku do 25°C na zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 25°C.

Subotica: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. Vetar slab jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 24°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak toplije uz promenljivu oblačnost sa dužim sunčanim periodima i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove na severu i istoku Srbije. U petak i za vikend sunčano uz dalji porast temperature koja će biti oko ili malo iznad 30°C u svim krajevima. Iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka.
 
CRNA GORA: U sredu promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju pretežno suvo i više sunčanih sati. Maksimalna temperatura od 18°C do 24°C, na Žabljaku oko 15°C. CG naredni dani: Od četvrtka pretežno sunčano i sve toplije uz početak pravog leta za vikend. Iduće sedmice pretežno sunčano i vrućina.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista