PROGNOZA za SREDU, 5. Avgust 2020.
   4 Aug 2020, 12:20    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za SREDU, 5. Avgust 2020.

SRBIJA: U noći utorak na sredu jaki pljuskovi na zapadu Srbije i zapadu i severozapadu Vojvodine uz lokalno obilne padavine. U sredu u svim krajevima svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom kišom i lokalno jačim pljuskovima. Popodne će najviše padavina biti na jugu i jugoistoku Srbije, ponegde preko 50 lit/m2 za kratko vreme pa su moguće lokalne poplave. Vetar umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 23°C na zapadu Srbije do 30°C na istoku, u Zaječaru. Uveče kiša i lokalni pljuskovi.
Požarevac: U sredu svežije i pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 25°C.
Niš: U sredu svežije i pretežno oblačno sa kišom i povremenom jakim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 26°C.
Užički region: U noći utorak na sredu jaki pljuskovi uz lokalno obilne padavine. U sredu svežije i oblačno sa čestom kišom i lokalno jačim pljuskovima uz moguće lokalne bujice. Vetar slab do umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 23°C do 24°C, na Zlatiboru i Tari oko 18, 19°C. Uveče kiša i lokalni pljuskovi.
VOJVODINA: U noći utorak na sredu jaki pljuskovi na zapadu i severozapadu Vojvodine uz lokalno obilne padavine. U sredu svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče kiša i lokalni pljuskovi.
Novi Sad: U sredu svežije i pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 24°C.
Subotica: U sredu svežije i pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 24°C.
Vreme narednih dana: U četvrtak na severu sunčani periodi, a u zapadnim, centralnim i južnim krajevima promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima. U petak i za vikend toplije i sparno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka koji mogu usloviti lokalne pljuskove, osim po Vojvodini gde će biti suvo.
 
CRNA GORA: U sredu i četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima, jačim na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 22°C do 28°C, na Žabljaku 16°C.
CG naredni dani: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima. U petak i za vikend na Primorju sunčano, a na severu Crne Gore nestabilno sa razvojem oblaka i mogućim lokalnim pljuskovima.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 30. Septembar 2020.

29 Sep 2020, 12:47

SRBIJA: U sredu sveže uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala i sa mogućom kratkotrajnom kišom ponegde. Popodne…

PROGNOZA za UTORAK, 29. Septembar 2020.

28 Sep 2020, 11:45

SRBIJA: U utorak preovlađujuće oblačno sa kišom povremeno i hladnije nego u ponedeljak. Mogući su kratkotrajni sunčani intervali…

PROGNOZA za NEDELJU, 27. Septembar 2020.

26 Sep 2020, 9:45

SRBIJA: U nedelju sveže i oblačno sa slabom kišom povremeno. Na kranjem severu, jugu, jugoistoku i istoku zemlje…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoTribina "Niste sami"…

Četvrta tribina u 2020. godini, u okviru kampanje "Niste sami", održana  je…

29 Sep 2020, 12:54

DruštvoUskoro u Požarevcu savetovalište…

U Požarevcu će biti formirano savetovališta za brak i porodicu. Savetovalište…

29 Sep 2020, 12:52

DruštvoJP Toplifikacija priprema toplifikacioni…

U JP Toplifikacija Požarevac u toku su aktivnosti za početak grejne sezone. S bzirom na nastupajući…

29 Sep 2020, 12:51

Kursna lista