PROGNOZA za SREDU, 4. Decembar 2019.
   3 Dec 2019, 11:36    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 4. Decembar 2019.

SRBIJA: U sredu suvo i hladno sa jutarnjim mrazem i ponegde maglom. Tokom dana sunčani intervali uz promenljivu i nisku oblačnost. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne istočni i jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna od 2°C u Užicu i Dimitrovgradu do 5°C na severu Srbije.

Požarevac: U sredu suvo sa slabim jutarnjim mrazem i sunčanim intervalima tokom dana uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 5°C.

Niš: U sredu suvo sa jutarnjim mrazem i sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne istočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 4°C.

Užički region: U sredu suvo i hladno sa jutarnjim mrazem i mogućom maglom. Tokom dana sunčani intervali uz promenljivu nisku oblačnost. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne istočni i severoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 2°C do 4°C, na Zlatiboru i Tari do -2°C.

VOJVODINA: U sredu suvo sa jutarnjim mrazem i mogućom maglom ponegde. Tokom danas sunčani intervali uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne istočni i jugoistočni, u južnom Banatu krajem dana umeren jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna od 4°C do 5°C.

Novi Sad: U sredu suvo sa jutarnjim mrazem i sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna do 5°C.

Subotica: U sredu suvo sa jutarnjim mrazem i sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne istočni i jugoistočni. Pritisak znatno iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 4°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak ujutru mraz i magla na zapadu i jugu Srbije koja se može zadržati veći deo dana u tim oblastima uz hladno vreme. Na planinama sunčano i toplije, kao i na severu Srbije i u pomoravlju i podunavlju gde će duvati slab do umeren jugoistočni vetar. U petak sledi slabljenje mrazeva, a za vikend ih neće biti. Očekuje se prolazno naoblačenje između petka i subote sa malo kiše u nižim predelima. Maksimalne temperature do 10°C u subotu i nedelju.
 
CRNA GORA: U sredu suvo sa jutarnjim mrazem u unutrašnjosti. Maksimalna temperatura od 1°C do 15°C, na Zabljaku do -3°C.

CG naredni dani: U četvrtak ujutru mraz u unutrašnjosti i magla po kotlinama, a na planinama sunčano i toplije. Popodne naoblačenje sa slabom kišom na Primorju. U petak i za vikend promenljivo oblačno sa kišom u petak i subote ujutru i pre podne, a u nedelju suvo.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 12. Jul 2020.

11 Jul 2020, 10:55

SRBIJA: U nedelju rano ujutru i prepodne naoblačenje sa kišom i pljuskovima koje dolazi sa severozapada zahvata severne,…

PROGNOZA za SUBOTU, 11. Jul 2020.

10 Jul 2020, 11:22

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i predveče naoblačenje sa kišom i pljuskovima na krajnjem jugozapadu…

PROGNOZA za PETAK, 10. Jul 2020.

9 Jul 2020, 11:38

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNOVE MERE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE…

Na juče  održanoj 13.vanrednoj sednici Opštinski štab za vanredne situacije…

11 Jul 2020, 15:44

DruštvoPODELA PAKETA POMOĆI ZA SOCIJALNO…

Crveni krst Opštine Golubac uz podršku lokalne samouprave, u saradnji sa Dobrovoljnim…

11 Jul 2020, 15:28

DruštvoU NEDELJU SLAVIMO PETROVDAN

Srpska pravoslavna crkva slavi u nedelju Petrovdan, praznik posvećen svetim apostolima Petru…

11 Jul 2020, 11:02

Kursna lista