PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.
   2 Jul 2019, 11:08    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.

SRBIJA: U sredu malo niža i prijatnija temperatura na severu uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. U južnim predelima i dalje vrlo toplo. Popodne su na jugozapadu zemlje mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C na jugu do 22°C u Beogradu, a maksimalna od 29°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

Požarevac: U sredu malo niža i prijatnija temperatura uz prolazno naoblačenje ujutru sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz slab razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Niš: U sredu sunčano i vrlo toplo uz lokalni razvoj oblaka popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C.

Užički region: U sredu nekoliko stepeni niža temperatura i manja vrućina. Tokom dana sunčani periodi uz razvoj oblaka. Popodne su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni i severni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 27°C.

VOJVODINA: U noći utorak na sredu postepeno naoblačenje. U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 29°C na severu do 31°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Subotica: U sredu malo svežije uz prolazno naoblačenje ujutru sa mogućom kratkotrajnom kišom. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 29°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak još malo niža i prijatnija temperatura, u mnogim mestima malo ispod 30°C. Biće sunčanih perioda uz prolazno naoblačenje koje se premešta od severa ka jugu Srbije i samo ponegde može usloviti kratkotrajnu kišu. U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne. U subotu ponovo vrućina i sunčano. Od nedelje par stepeni niža temperatura, a početkom iduće sedmice može biti lokalnih pljuskova. 
 
CRNA GORA: U sredu pretežno sunčano i vruće na jugu, a na severu Crne Gore popodne razvoj oblaka i moguća pojava lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 30°C do 39°C u Podgorici, na Žabljaku 26°C. CG naredni dani: U četvrtak i petak u popodnevnim časovima na severu razvoj oblaka sa ređim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uz malo niže temperature. Na jugu sve vreme sunčano i vrlo toplo.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar 2020.

21 Feb 2020, 10:29

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu Srbije ujutru i pre podne oblačno…

PROGNOZA za PETAK, 21. Februar 2020.

20 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab južni, a popodne…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ

U ČETVRTAK, 20. FEBRUARA, U RANIM POPODNEVNIM SATIMA IZNENADA JE PREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ,…

21 Feb 2020, 14:09

PoljoprivredaPRIHRANA AZOTNO MINERALNIM ĐUBRIVOM…

MAKSIMALNO USVAJANJE I VEĆI ROD OZIMIH STRNIH ŽITA ZA 2020 GODINU ĆE SE POSTIĆI AKO SE IZVRŠI…

21 Feb 2020, 14:03

PolitikaDepozitni sistem za jednokratnu…

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i…

21 Feb 2020, 13:47

Kursna lista