PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.
   2 Jul 2019, 11:08    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.

SRBIJA: U sredu malo niža i prijatnija temperatura na severu uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. U južnim predelima i dalje vrlo toplo. Popodne su na jugozapadu zemlje mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C na jugu do 22°C u Beogradu, a maksimalna od 29°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

Požarevac: U sredu malo niža i prijatnija temperatura uz prolazno naoblačenje ujutru sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz slab razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Niš: U sredu sunčano i vrlo toplo uz lokalni razvoj oblaka popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C.

Užički region: U sredu nekoliko stepeni niža temperatura i manja vrućina. Tokom dana sunčani periodi uz razvoj oblaka. Popodne su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni i severni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 27°C.

VOJVODINA: U noći utorak na sredu postepeno naoblačenje. U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 29°C na severu do 31°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Subotica: U sredu malo svežije uz prolazno naoblačenje ujutru sa mogućom kratkotrajnom kišom. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 29°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak još malo niža i prijatnija temperatura, u mnogim mestima malo ispod 30°C. Biće sunčanih perioda uz prolazno naoblačenje koje se premešta od severa ka jugu Srbije i samo ponegde može usloviti kratkotrajnu kišu. U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne. U subotu ponovo vrućina i sunčano. Od nedelje par stepeni niža temperatura, a početkom iduće sedmice može biti lokalnih pljuskova. 
 
CRNA GORA: U sredu pretežno sunčano i vruće na jugu, a na severu Crne Gore popodne razvoj oblaka i moguća pojava lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 30°C do 39°C u Podgorici, na Žabljaku 26°C. CG naredni dani: U četvrtak i petak u popodnevnim časovima na severu razvoj oblaka sa ređim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uz malo niže temperature. Na jugu sve vreme sunčano i vrlo toplo.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PoljoprivredaU OPŠTINI GOLUBAC ŽETVA PŠENICE…

Na žitorodnim poljima u Opštini Golubac padaju i poslednji otkosi pšenice. Prinosi…

18 Jul 2019, 19:48

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

Kursna lista