PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.
   2 Jul 2019, 11:08    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 3. Jul 2019.

SRBIJA: U sredu malo niža i prijatnija temperatura na severu uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. U južnim predelima i dalje vrlo toplo. Popodne su na jugozapadu zemlje mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C na jugu do 22°C u Beogradu, a maksimalna od 29°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

Požarevac: U sredu malo niža i prijatnija temperatura uz prolazno naoblačenje ujutru sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz slab razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Niš: U sredu sunčano i vrlo toplo uz lokalni razvoj oblaka popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C.

Užički region: U sredu nekoliko stepeni niža temperatura i manja vrućina. Tokom dana sunčani periodi uz razvoj oblaka. Popodne su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni i severni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 31°C do 33°C, na Zlatiboru i Tari oko 27°C.

VOJVODINA: U noći utorak na sredu postepeno naoblačenje. U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Tokom dana sunčani intervali uz lokalni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 29°C na severu do 31°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U sredu malo svežije i prijatnije vreme uz prolazno naoblačenje ujutru sa šansom za kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C.

Subotica: U sredu malo svežije uz prolazno naoblačenje ujutru sa mogućom kratkotrajnom kišom. Tokom dana sunčani intervali uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 29°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak još malo niža i prijatnija temperatura, u mnogim mestima malo ispod 30°C. Biće sunčanih perioda uz prolazno naoblačenje koje se premešta od severa ka jugu Srbije i samo ponegde može usloviti kratkotrajnu kišu. U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne. U subotu ponovo vrućina i sunčano. Od nedelje par stepeni niža temperatura, a početkom iduće sedmice može biti lokalnih pljuskova. 
 
CRNA GORA: U sredu pretežno sunčano i vruće na jugu, a na severu Crne Gore popodne razvoj oblaka i moguća pojava lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 30°C do 39°C u Podgorici, na Žabljaku 26°C. CG naredni dani: U četvrtak i petak u popodnevnim časovima na severu razvoj oblaka sa ređim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom uz malo niže temperature. Na jugu sve vreme sunčano i vrlo toplo.
 



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista