PROGNOZA za SREDU, 30. Oktobar 2019.
   29 Oct 2019, 11:35    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 30. Oktobar 2019.

SRBIJA: U noći utorak na sredu padaće slaba kiša na severu Srbije. U sredu hladnije u svim krajevima i promenljivo oblačno sa ređom pojavom slabe kiše u zapadnim i centralnim predelima, a na višim planinama iznad 1600 mnv sa malo snega. Na severu Srbije suvo uz delimično razvedravanje pre podne, a krajem dana novo naoblačenje i ponovo moguća kiša na severu. Količina padavina biće mala. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 9°C, a maksimalna od 9°C na zapadu Srbije do 17°C na krajnjem jugu, u Vranju.

Požarevac: U noći utorak na sredu padaće slaba kiša povremeno. U sredu hladnije, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Uveče je moguća slaba kiša. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 11°C.

Niš: U sredu hladnije, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 14°C.

Užički region: U sredu hladnije i oblačno jutro i pre podne sa malo slabe kiše. Od sredine dana  promenljivo oblačno i pretežno suvo. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 9°C do 11°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C.

VOJVODINA: U noći utorak na sredu padaće slaba kiša. U sredu hladnije i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Krajem dana novo naoblačenje i ponovo moguća slaba kiša uveče. Količina padavina biće mala. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U noći utorak na sredu padaće slaba kiša. U sredu hladnije, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo sa malo sunčanih intervala. Uveče je ponovo moguća slaba kiša. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C.

Subotica: U noći utorak na sredu padaće slaba kiša. U sredu hladnije, promenljivo oblačno i veći deo dana suvo sa malo sunčanih intervala. Predveče i uveče je ponovo moguća slaba kiša. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 11°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak još malo hladnije i promenljivo oblačno uz slabu kišu povremeno, a na severu prestanak padavina ujutru i suvo tokom dana. Nagli pad temperature je uzrokovan dolaskom vazduha maritimno-arktičkog porekla, pa će temperatura u četvrtak biti niža do 20°C u odnosu na sredu i četvrtak prošle sedmice kada je bilo blizu 30°C u mnogim mestima. Za vikend sledi naglo otopljenje uz umeren južni i jugistočni vetar, pa bi u nedelju i ponedeljak maksimalne temperature bile oko 20°C.

CRNA GORA: U sredu malo hladnije sa sunčanim periodima i promenljivom oblačnošću. Maksimalna temperatura od 14°C do 23°C, na Zabljaku do 9°C i u daljem padu.

CG naredni dani: U četvrtak hladnije sa moguće malo slabe kiše. U petak duži sunčani periodi, a za vikend jačanje juga i oblačnije vreme sa kišom u nedelju i početkom iduće sedmice.
 Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.

20 Nov 2019, 11:49

SRBIJA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu.…

PROGNOZA za SREDU, 20. Novembar 2019.

19 Nov 2019, 11:19

SRBIJA: U sredu kiša u većini krajeva i malo hladnije. Kišni oblaci se premeštaju sa juga ka severu, a popodne dolazi do…

PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

18 Nov 2019, 12:54

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiLuksuzne destinacije za odmor…

Balkan je uvek važio za regiju prelepe prirode i gostoprimljivih ljudi. U poslednje vreme,…

20 Nov 2019, 16:14

ZanimljivostiPRVO MESTO ZA KUCEVLJANINA TIHOMIRA…

U utorak 19. novembra u Kulturnom centru Jagodina održana je 22. Smotra stvaralaštva…

20 Nov 2019, 15:15

KulturaIZLOŽBA OKUPIRANI POŽAREVAC 1941…

ISTORIJSKI ARHIV POŽAREVAC PREDSTAVLJA IZLOŽBU „OKUPIRANI POŽAREVAC 1941-1944 –…

20 Nov 2019, 13:42

Kursna lista