PROGNOZA za SREDU, 30. Januar 2019.
   29 Jan 2019, 12:29    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za SREDU, 30. Januar 2019.

SRBIJA: U sredu preovlađujuće oblačno. Na istoku i jugu Srbije sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom koji će se topiti. U ostalim predelima suvo, a na zapadu i severu ponegde sa malo sunčanih intervala. Vetar slab jugoistočni i istočni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 2°C do 6°C.

Požarevac: U sredu preovlađujuće oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U sredu oblačno uz sneg ujturu, a zatim susnežicu i kišu. Popodne suvo. Vetar slab severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 4°C.

Užički region: U sredu preovlađujuće oblačno i veći deo dana suvo. Moguće je da bude malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 4°C do 6°C, na Zlatiboru i Tari do 3°C.

VOJVODINA: U sredu preovlađujuće oblačno i veći deo dana suvo. Moguće je da bude malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab jugoistočni i istočni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Novi Sad: U sredu preovlađujuće oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C.

Subotica: U sredu preovlađujuće oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak je moguća prolazna kiša, susnežica i sneg uz malu količinu padavina. U petak i za vikend znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom za vikend, ali i sa malo sunčanih intervala. U petak počinje da duva umeren južni i jugoistočni vetar koj će biti u pojačanju u subotu. Maksimalne temperature će za vikend prelaziti 10°C u većini krajeva, a ponegde dostizati 15°C.
 
 
CRNA GORA: U sredu povremena kiša na jugu, a na severu suvo u većem delu dana. Maksimalna temperatura od 5°C do 12°C, na Žabljaku oko 1°C. CG naredni dani: U četvrtak oblačno sa povremenom kišom, a u planinama sa snegom. U petak i za vikend znatno toplije uz pojačan jugo i obilnu kišu koja će padati i u planinama do 1600 mnv.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

PROGNOZA za PETAK, 16. Avgust 2019.

15 Aug 2019, 11:27

SRBIJA: U petak hladnije jutro, a tokom dana umereno toplo i prijatno vreme uz duže sunčane periode i malo oblaka po Vojvodini.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Avgust 2019.

14 Aug 2019, 11:05

SRBIJA: U četvrtak svugde svežije i prijatnije vreme uz duže sunčane periode na severu. U zapadnim i južnim predelima promenljiva…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNA ZADOVOLJSTVO GRAĐANA, DAN ZA…

ODRŽANA JE AKCIJA DAN ZA ZDRAVLJE U TRŽNOM CENTRU STOP SHOP U POŽAREVCU. Dan za zdravlje…

17 Aug 2019, 14:05

DruštvoPROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI…

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA…

17 Aug 2019, 14:00

PolitikaMakedonski med i krompir od danas…

Počevši od danas makedonski krompir i med ne mogu da se izvoze na teritoriji KiM, prenosi…

17 Aug 2019, 13:40

Kursna lista